– gebruik ACT Guide één maand gratis –
geldig tot 29 maart 2020

Helaas de actie zit er weer op. Wil je ACT Guide app 10 dagen uitproberen? Schrijf je dan hier in.

We geven onze app een maand lang gratis weg!

 

Zodat iedere professional deze moeilijke periode samen met zijn cliënten kan overbruggen

 

In deze moeilijke periode is iedereen op zoek naar innovatieve oplossingen. Onze ACT Guide App kan een geweldig hulpmiddel zijn, waarbij je digitale gesprekken met je cliënt via Skype of Zoom kunt combineren met het delen van state of the art content op basis van ACT en Mindfulness.

 

Omdat we meevoelen met alle professionals en cliënten die in zwaar weer zitten op dit moment, hebben we besloten onze app een maand lang gratis weg te geven. Meld je hieronder aan en je krijgt direct toegang tot onze wereld.

 

Zonder automatische verlenging, zonder addertjes onder het gras. Gewoon omdat we je willen steunen. Gebruik de app en je krijgt over een maand een mailtje van ons, reageer je niet, dan vervalt je account automatisch.

 

Deze actie loopt tot en met 29 maart 2020.

Schrijf je hier in om ACT Guide een maand lang gratis te gebruiken.

Helaas de actie zit er weer op. Wil je ACT Guide app 10 dagen uitproberen? Schrijf je dan hier in.

Positieve Psychologie op zijn toegankelijkst

Binnen het sociaal werk is menselijk contact het allerbelangrijkste. Een luisterend oor kan vaak meer doen dan een antidepressivum. Het is belangrijk dat professionals die kern van hun werk kunnen behouden, in een tijd waarin alles steeds sneller en goedkoper moet.

Digitale, inhoudelijke ondersteuning van trajecten voor al je cliënten, kan een geweldige verlichting brengen op dit vlak. Als je mensen via een app allerlei belangrijks oefeningen en relevante informatie kunt sturen, dan hou je tijdens het contact zelf tijd over voor het maken van die o zo belangrijke persoonlijke verbinding.

Vanuit die gedachte zijn wij aan de slag gegaan. En dus bedachten we games, animaties, filmpjes, tutorials en online invuloefeningen. Langzaam ontstond wat nu de ACT Guide App is geworden.

 

De app zelf

De app is opgebouwd uit drie onderdelen: Trainingen, de Speelplaats, en een Educatie gedeelte.

Onder Traningen vind je complete online trainingen op basis van Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Mindfulness. Deze kun je ter ondersteuning van je eigen programma cadeau doen aan al je cliënten.

De Speelplaats biedt daarnaast een geweldige wereld aan allerlei soorten oefeningen, die je los door kunt sturen.

En ten slotte geeft het Educatie gedeelte je als professional de kans om je verder te verdiepen, met behulp van artikelen, tutorials, noem het maar op.

En hier blijft het niet bij. De app zal de komende jaren volop doorontwikkeld worden, met wekelijks een update met nieuw materiaal en technische verbeteringen en innovaties.

De app in de praktijk

Een voorbeeld van hoe de app in de praktijk kan werken

Stel, Je hebt een cliënt met wie je wilt gaan werken op basis van ACT en/of mindfulness. Je kunt er dan voor kiezen om iemand een volledige online training te geven, of allerlei losse oefeningen, of allebei. Daarnaast kun je ook voor en na een behandeling content sturen, bijvoorbeeld als iemand op een wachtlijst staat, of als terugvalpreventie.

Je kunt ook het eerste gesprek afwachten, en dan op basis van die informatie specifieke content doorsturen aan je cliënt. Stel dat je cliënt bijvoorbeeld faalangst heeft, dan kun je een column daarover vinden in de speelplaats, en direct doorsturen naar je cliënt, na, of zelfs tijdens de sessie. Als iemand last heeft van een negatief zelfbeeld, dan kun je ook daarvoor verschillende oefeningen en filmpjes vinden die de cliënt verder kunnen ondersteunen op zijn weg. Samen met jouw professionele begeleiding krijg je dan een cumulatief effect van technieken.

Vragen?

Stuur een mail naar info@act-guide.com of bel meteen met 040 209 40 81