boeken

Verzending gebeurt bij ons op maandag en donderdag, als het goed is heb je het boek dus altijd binnen 3 tot 4 dagen in huis.

Combinatie korting:

1. Bundel Time to ACT, How 2 ACT en Uit liefde voor jezelf (met Kijken naar het feest kado)
 
2. Bundel Time to ACT, How 2 ACT, Uit liefde voor jezelf en Lichter Leven (met Kijken naar het feest kado én een leuke attentie)

Lichter leven

Lichter leven: kijk anders naar je gewicht en je relatie met eten. Dit boek is dan ook geen handleiding om af te vallen. Het is wél een gids met handige tips en trucs om het leven te leiden dat je diep van binnen het liefst zou willen. Ongeacht welk gewicht of welk (eet)gedrag daar dan ook bij hoort. Dit boek gaat over het omhelzen van wie je werkelijk bent, terwijl je onderweg bent naar wie je zou willen zijn.

"Kijken naar het feest"

Bestel de eerste roman van Gijs Jansen​. 

Maak kennis met George Lindeman: Een arrogante, verdwaalde rijkeluiszoon, die uit pure armoede verdwaalt in drank, drugs en vrouwen. Opgesloten in een gouden kooi van luxe en weelde, probeert hij te ontdekken wat liefde is, en wat hem kan bevrijden van zijn woede, angst en pijn. Laat je meevoeren door deze ultieme reis naar werkelijk geluk.

Lees hier de eerste twee hoofdstukken.

Maak kennis met George Lindeman: Een arrogante, verdwaalde rijkeluiszoon, die uit pure armoede verdwaalt in drank, drugs en vrouwen. Opgesloten in een gouden kooi van luxe en weelde, probeert hij te ontdekken wat liefde is, en wat hem kan bevrijden van zijn woede, angst en pijn. Laat je meevoeren door deze ultieme reis naar werkelijk geluk.

Lees hier de eerste twee hoofdstukken.

Er zijn grote ontwikkelingen aan de gang binnen de hulpverlenerswereld. Nieuwe technieken als mindfulness krijgen steeds meer ruimte binnen de praktijk van de psycholoog, trainer en coach. De ‘Acceptance and Commitment Therapy’ (ACT) vloeit voort uit het mindfulness gedachtegoed en brengt het beste uit verschillende werelden samen. ACT bewijst dat wetenschap en spiritualiteit elkaar niet hoeven te bijten. Sterker nog: ze vullen elkaar perfect aan!

Time te Act! is bedoeld voor iedereen die op een professionele, ervaringsgerichte en praktische manier met ACT aan de slag wil gaan. Het eerste gedeelte van Time to ACT! begint direct met een diepe duik in de praktijk. Op een bijzonder laagdrempelige manier laten de schrijvers je zien, voelen en ervaren wat de verschillende stadia van ACT zijn, hoe je deze in je eigen leven kunt toepassen en vooral: hoe je deze prachtige technieken vervolgens kunt gebruiken in je werk als professional. Stukjes theorie worden afgewisseld met hapklare brokken praktijk. Het boek is makkelijk leesbaar en er worden zoveel mogelijk praktisch toepasbare instructies gegeven. Het programma is speels en maakt veel gebruik van metaforen, die ondersteund worden door prachtige illustraties. Het tweede gedeelte van het boek staat in het teken van diagnostiek.

Met behulp van testen, tips en tools krijg je alles wat je nodig hebt aangereikt om ACT op een professionele, wetenschappelijk verantwoorde wijze toe te passen. Via deze website kun je vervolgens naar hartenlust allerlei extra’s, handouts en achtergrondinformatie downloaden.

In dit boek neemt Gijs Jansen je mee naar het hart van Acceptance and Commitment Therapy (ACT). In duidelijke taal en met de nodige humor, word je uitgenodigd om dit gedachtegoed tot in je tenen te gaan ervaren. Je zult ontdekken hoe een ACTtherapeut denkt en redeneert, en hoe je deze denkwijze direct kunt omzetten in therapeutische interventies.

How to ACT is bedoeld als een verdieping op de bestaande basisliteratuur over ACT. Je leert stap voor stap over Relational Frame Theory (RFT), gedragsanalyse en de verschillende processen binnen deze therapievorm. Hierna ben je klaar om procesgericht te gaan werken. Dat betekent dat je direct leert in te spelen op de voorzetjes van cliënten.
Gesteund door een enorme hoeveelheid online materiaal – audio-opnames, video-demonstraties, afbeeldingen, modellen enhand-outs – krijg je alles in handen om ACT op topniveau te gaan toepassen.

Als je maar hard genoeg positief denkt, dan zal alles uiteindelijk goed komen. Is dat wel zo? Wat als je het omdraait?

Moeilijke gedachten, gevoelens en omstandigheden zitten in het basispakket van het leven. Het is de kunst om er slim mee om te gaan. Hoe zou het zijn om niet meer te vechten of vluchten voor angst en pijn? Dat je mag denken wat je denkt, mag voelen wat je voelt en mag zijn wie je bent?

Met dit boek krijg je de beste ACT-technieken en oefeningen aangereikt waarmee je meer uit je leven kunt halen. Gijs Jansen gebruikt hiervoor de nieuwste inzichten uit de Positieve Psychologie. Op zijn eerlijke, persoonlijke en humorvolle manier moedigt hij je aan om lichter te leven.

Reacties op boeken van Gijs