Skip to content

ACT en Coaching

ACT Specialisaties

ACT en Coaching Specialisatie

-

€ 795,-
ACT Specialisatie
2 Lesdagen op locatie
Les van Liselotte Delwel
Certificaat na afronding
Ontwikkeld door Liselotte Delwel

2-daagse ACT en Coaching opleiding

Deze specialisatie is vooral bedoeld voor coaches. In deze 2 daagse opleiding gaan we dieper in op hoe je de ACT technieken en interventies het beste in kunt zetten bij jouw specifieke doelgroepen. Het is een mooie verdieping op de ACT basisopleiding. De typische coachvragen komen aan bod, en er is veel ruimte voor eigen inbreng en casuïstiek. 

Doelstelling

Het doel van deze specialisatie is dat je extra handvatten krijgt om ACT nog beter toe te passen binnen de coaching. Je leert hoe je de technieken nog meer eigen kunt maken maar ook hoe je op basis van ACT het proces kunt sturen.

Voor wie is de basisopleiding

Binnen ACT maken we geen groot onderscheid tussen verschillende disciplines. Dus of je nu psychiater bent, ergotherapeut, arts, maatschappelijk werker, psycholoog, pedagoog, diëtist of verpleger. In de kern zijn we allemaal hulpverleners, die willen dat cliënten vooruit komen in hun leven. De specialisatie ACT en Coaching is alleen toegankelijk voor deelnemers die minimaal een 4- daagse, geaccrediteerde ACT basisopleiding hebben afgerond.

De toekomst

Je vooropleiding bepaalt hierin hoe je jezelf kunt en mag noemen. Dit soort korte opleidingen zijn geen vervanging voor een academische of erkende HBO-opleiding maar wel een waardevolle toevoeging aan je beroepsvorming.

Goed om te weten:

Schrijf je in