Skip to content

ACT Guide App

Acceptance and commitment therapy

DÉ E-HEALTH OPLOSSING VOOR ACT PROFESSIONALS EN CLIËNTEN

Met behulp van onze ACT Guide App ben je als professional op een eenvoudige manier verbonden met al je cliënten. Je kunt cliënten en zelfs hele groepen cliënten content doorsturen ter voorbereiding van een sessie en je kunt losse oefeningen of eigen mapjes samenstellen, met het huiswerk dat cliënten na elke sessie meekrijgen.

De app is opgebouwd uit een lange lijst van online trainingen, een speelplaats met honderden filmpjes, games en animaties, een bibliotheek en een opleidingen gedeelte, boordevol online leermodules, interessante artikelen en demonstraties van praktijkvoorbeelden.

De ACT Guide App biedt losse licenties van € 349,- per jaar, teamlicenties van 5 gebruikers vanaf € 1.500,- per jaar en teamlicenties Pro bij meer dan 10 gebruikers, waarbij de prijs nader wordt bepaald. Middels een licentie krijgt een zorgprofessional een jaar lang toegang tot de app en kan hij/zij een onbeperkt aantal cliënten aansluiten.

Hoe werkt het?

In de app vind je door ons samengestelde trainingen. Deze trainingen zijn allemaal ontwikkeld door experts en in hun eigen vakgebied, onder leiding van Gijs Jansen. Je kunt daarnaast ook zelf een training samenstellen door een collectie van oefeningen vanuit de Speelplaats toe te voegen. In de Speelplaats vind je tientallen oefeningen, metaforen, games en animaties die je als losse oefeningen of collectie kunt doorsturen naar je deelnemers.

Blijf jezelf 
ontwikkelen

ACT Guide App

Per licentie

349,-

(excl. 21% btw)

1-4 licenties
1 jaar toegang tot de app*

ACT Guide App

Teamlicentie Pro

Op aanvraag
Vanaf 5 licenties
1 jaar toegang tot de app*

Heb je interesse in de Act Guide app voor je team? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

*Wist je dat we regelmatig webinars geven exclusief voor ACT Guide App gebruikers? Meld je nu aan via de agenda.

Aan de slag met
de ACT Guide App

Trainingen

Voor zowel mindfulness als voor ACT worden volledige online trainingen ontwikkeld die je als therapeut exclusief aan je cliënten kan aanbieden. Cliënten ontvangen deze trainingen slechts als ze bij jou aangesloten zijn. De trainingen zijn dus niet los beschikbaar. Op deze manier krijg je toegang tot een exclusieve bron aan online content, waarmee je de waarde van je werk aanzienlijk kunt vergroten.

De speelplaats

Daarnaast ontvang je toegang tot een enorme wereld aan interessante video’s, tutorials, oefeningen, workshops, animaties en games. Deze content kan direct met cliënten gedeeld worden zodat ze inhoudelijk ondersteund worden tijdens de gesprekken met jou als professional. Het is zelfs mogelijk om samen gebruik te maken van de ACT Guide App. Aan het einde van een sessie geef je je cliënt direct digitaal huiswerk mee. Dit zal het rendement van je interventies enorm vergroten en het leerproces van je cliënten versnellen.

De bibliotheek

In de bibliotheek leer je als professional meer over mindfulness, Relational Frame Theory (RFT) en ACT op basis van artikelen, filmpjes, laagdrempelige leeromgevingen, interactieve lessen en webinars. De stromingen ACT en mindfulness, als twee vrolijke hoekstenen van de Positieve Psychologie, vormen daarmee het kloppende hart van de ACT Guide App.

De ervaringen 
Van anderen

Ilonka Terlouw ACT Guide
“Ik wil persoonlijk teruggeven hoe ongelofelijk blij ik ben met de app. Ik gebruik hem volop voor al mijn privé cliënten en ook in mijn trainingsgroepen. ACT Guide heeft inmiddels alle werkboeken vervangen. De app is inspirerend, leuk, mooi gemaakt, geeft heldere uitleg en heel makkelijk in gebruik. Echt een super mooie tool. Een prachtige aanvulling op mijn contactmomenten met cliënten.”
Ilonka Terlouw
Coach
Rob van Wees
"Ik heb met veel plezier de Zoom Basisopleiding ACT gevolgd en ben erg tevreden over de mixed-media vorm waarin de opleiding werd gegeven. De combinatie van online content in de vorm van artikelen, filmpjes, tekeningen, (opgenomen) webinars en quizzen, de erg fijne ACT Guide App waarin van alles te vinden is en de Zoom sessies. Alles bij elkaar vormde het een prachtig geheel aan theorie, gesprekken en praktijk-oefeningen dat zorgde voor een complete en rijke leerervaring. De ACT Guide App wordt voortdurend aangevuld met nieuwe functionaliteiten en vers ACT oefeningen, filmpjes en metaforen die je vanuit de app met je cliënten kunt delen. Briljant spul!"
Rob van Wees
Coach
Wilma Prins
"De App in combinatie met de sessies bevalt heel goed. Bij mij en mijn cliënten. Met name de bereidheid en de intentie om te gaan experimenteren en te veranderen neemt sneller toe. Aangezien zorgverzekeraars steeds vaker contracten geven waarin ze eisen dat meer dan 50% van de casuïstiek minder dan intensief moet zijn is dit wel een welkome hefboom in de therapie. Ik merk dat ik er ook steeds speelser mee om ga. Super."
Wilma Prins
GZ Psycholoog