ACT Guide App, speciaal voor professionals.

De ACT Guide App geeft jou als therapeut, psycholoog, trainer of coach de mogelijkheid om op een makkelijke en eenvoudige manier verbonden te zijn met al je cliënten, zowel voor, tijdens en na de sessies. Inhoudelijk is de app opgebouwd uit Online Trainingen, de Speelplaats, en de Bibliotheek.

Trainingen

Zowel voor de Mindfulness als voor ACT worden volledige online trainingen ontwikkeld, die je als therapeut exclusief aan je cliënten cadeau kunt geven. Cliënten krijgen deze trainingen alleen als ze bij jou klant zijn, dus de trainingen zijn niet los beschikbaar. Zo krijg je toegang tot een exclusieve bron aan online content, waarmee je de waarde van je werk geweldig kunt vergroten.

ACT Guide - multifunctionele tool voor professionals

De speelplaats

Ook krijg je toegang tot een enorme wereld aan interessante video’s, tutorials, oefeningen, animaties, games. Deze kun je direct delen met je cliënten, zodat ze inhoudelijk perfect ondersteund worden tijdens de gesprekken met jou als professional. Zelfs tijdens de gesprekken kun je samen oefeningen doen via de ACT Guide App. Aan het einde van een sessie geef je je cliënt direct digitaal het huiswerk mee. Dit zal het rendement van je interventies aanzienlijk vergroten, en het leerproces van je cliënten geweldig versnellen.

De bibliotheek

Hier leer je als professional meer over Mindfulness, Relational Frame Theory (RFT) en ACT op basis van artikelen, filmpjes, laagdrempelige leeromgevingen, interactieve lessen en Webinars. Ook hier zal mindfulness een belangrijk thema zijn. De stromingen ACT en Mindfulness, als twee vrolijke hoekstenen van de Positieve Psychologie, zullen daarmee het kloppende hart vormen van de ACT Guide App.

ACT Guide @ work

Voor bedrijven, instellingen en  praktijken met 4 of meer behandelaren, hanteren wij speciale tarieven met korting. Meer informatie over ACT Guide @ work vind je hier.

Bel of mail ons gerust voor meer informatie, of voor een op maat gemaakte offerte.

Doe mee

Schrijf je snel in en maak gebruik van de Early Bird aanbieding!
(wegens succes verlengd tot 31 december 2019)

Bestel hier Act Guide

Contact

Positive Psychology Lab B.V. | Act Guide
KvK 74776010

 

Algemene vragen
info@act-guide.com

 

Technische vragen
helpdesk@act-guide.com

 

Vragen over je abonnement
administratie@act-guide.com

 

Telefoon: 040 209 40 81