ACT Guide voor bedrijven

De positieve psychologie is in opkomst. Overal binnen het werkveld van de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), maar ook binnen training en coaching, zie je dat er steeds meer behoefte is aan technieken zoals Minfulness en ACT. Vaak worden er binnen organisaties incompany trainingen gegeven, waarna gehele behandelteams en/of of groepjes collega’s, overschakelen naar deze methodieken.

 

Onze app kan hier een geweldige positieve bijdrage aan leveren, door jouw bedrijf of instelling een groepsaanbod te doen. Hierdoor kunnen jij en al je collega’s gezamenlijk gebruik maken van de app, waardoor er een cumulatief therapeutisch effect zal zijn binnen multidisciplinaire settings, met een duidelijke visie op het menselijk lijden en hoe daar mee om te gaan.

 

Denk je dat we iets voor jou en je bedrijf of instelling kunnen betekenen? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Want naast de app verzorgen wij ook introductieworkshops en incompany trainingen. Ontdek de mogelijkheden en wie weet staat jouw bedrijf dan straks vooraan bij deze geweldige, roze revolutie binnen de psychologie!

Hulp nodig bij het invoeren van positieve psychologie bij jouw werk?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie, of voor een op maat gemaakte offerte.