Skip to content

ACT Master Opleidingstraject

ACT Specialisaties

ACT Master Opleidingstraject

-

v.a. € 3.226,50
Stap subsidie mogelijk tot € 1.000,-
2-jarig opleidingstraject
Certificaat na afronding
Geaccrediteerd**
2 jaar toegang tot de ACT Guide App t.w.v. €698,-
Toegang tot regelmatige ACT Guide live webinars met Drs. Gijs Jansen (ongeveer 5x per jaar)
Ontwikkeld door Drs. Gijs Jansen

ACT Master Opleidingstraject

Maak gebruik van je STAP-budget en ontvang tot € 1000,- subsidie.

Kickstart jouw ACT loopbaan met het ACT Master traject! In plaats van alle opleidingen één voor één te doen, sla je met dit programma drie vliegen in een klap. En ook niet geheel onbelangrijk: onderaan de streep krijg je 10% korting op het totale lesgeld. Bovendien heb je het gehele traject toegang tot de ACT Guide App. In deze eHealth tool vind je talloze oefeningen, video’s en tips die kunt raadplegen en direct kunnen toepassen in de praktijk.

Samen met ervaren begeleiders stippel je jouw eigen ACT traject uit, verspreid over twee jaar zodat je tussentijds al ervaring kunt opdoen in de praktijk. Gedurende dit traject doorloop je naast de ACT Basis- en ACT Vervolgopleiding ook ACT voor Groepen. Met deze drie titels op zak ben je meteen ACT Master. Na afloop van het traject ontvang je dan ook een persoonlijk ACT Master logo, te gebruiken op je website en andere (online) uitingen. Bovendien wordt je nieuwe titel in de toekomst heel belangrijk: er wordt namelijk hard gewerkt om het ACT Master traject te certificeren en vergoed te krijgen door zorgverzekeraars. Dit maakt jouw rol als toekomstig ACT Master nóg belangrijker.

Begint het al te kriebelen? Meld je dan snel aan voor het ACT Master traject. Na een korte intake gaat jouw reis naar de ACT Master titel beginnen!

Schrijf je in