Skip to content

ACT 
Masterclass

ACT Masterclass

– Drs. Gijs JansenINHOUD

Tijdens deze twee dagen leer je hoe je van A tot Z, van intake tot het laatste gesprek en de nazorg, een traject op maat kunt vormgeven. Je leert hoe je gedurende de therapie je traject flexibel aanpast aan de veranderende situatie van je cliënten. En natuurlijk is er ruimte om specialistische vragen te stellen over hoe je ACT kunt toepassen binnen jouw specifieke doelgroep.   

Naast de zeven kernprocessen van ACT wordt, met behulp van interactieve quizzen, demonstraties en spelletjes, ook de socio-culturele en bio-fysiologische context van de cliënt meegenomen bij het bepalen van de juiste interventie. Bijvoorbeeld: Iemand voelt zich eenzaam en heeft geen vrienden. OF: Iemand voelt zich eenzaam en heeft juist heel veel vrienden. Voel je dat dit dan misschien wel een ander soort eenzaamheid is, waar je als professional dan ook anders op dient te reageren?  

Hele basale contextuele factoren zoals leeftijd, het hebben van een steunende partner of het lijden aan een chronische ziekte hebben allemaal invloed op de kleur die de therapie voor die cliënt aan dient te nemen. Tijdens deze masterclass leer je als volbloed ACT ninja hoe je ook nog eens een ACT kameleon kunt worden, die de kleur aanneemt van het proces dat jouw specifieke cliënt op dat moment het meeste nodig heeft.

doelstellingen

Voor wie

Iedereen met minimaal een ACT Vervolgopleiding


Gijs
Jansen

Gijs Jansen (45) is dé autoriteit op het gebied van ACT en schreef in totaal 15 verschillende zelfhulpboeken, leerboeken voor professionals, en de roman ‘Kijken naar het feest’. Hij is mede-eigenaar van het bedrijf ‘PsychFlex’, waarbinnen hij samen met Steven C. Hayes online content ontwikkelt op basis van ACT en Process Based Therapy (PBT).

Zijn bestsellers zijn: "Denk wat je wilt, doe wat je droomt", "Leef!", "Laat los", "Uit liefde voor jezelf" en diverse handboeken voor professionals: "Time2ACT," "How2ACT" en "ACT in groepen". Zijn meest recente boek voor professionals is "Het ACT Basisboek".

Bonus!

€ 150,- korting voor ACT Guide leden!

Het hele ACT Traject van A tot Z in een app!

Heb je ten tijde van de masterclass een actieve PRO- of MASTER licentie op de ACT Guide app dan ontvang je € 150,- korting op deze masterclass.

Wil je je inschrijven voor de masterclass in combinatie met een nieuwe licentie voor de ACT Guide app? Neem dan contact op met klantenservice@act-guide.com
voor een aanbod op maat. Ook als je je licentie wilt verlengen.

Investering

€ 800,- voor niet leden

€ 650,- voor leden*

Slechts 40 plekken beschikbaar. Vol = vol dus wees er snel bij!

* Een lid is een professional die ten tijde van de masterclass een actieve pro- of masterlicentie heeft op de ACT Guide app.

Praktische informatie