4 juni 2020 ACT Guide update #36

De terrassen zijn open en naast het bier gaan ook de updates je om de oren vliegen de komende tijd. We doen ons best om het rustig aan te doen, echt! Maar het is gewoon allemaal veel te leuk en de mensen die dingen met ons ontwikkelen zijn super leuk en jij bent zelf ook nog eens echt mega leuk dus ja dan krijg je dat.

Deze week (tromgeroffel) mogen we aankondigen (langzaam luider wordend tromgeroffel) dat Pieternel Dijkstra voor ons een online module gaat ontwikkelen voor ACT en Gezinnen!

Pieternel is een absolute kei in zo ongeveer alles en heeft een nieuwe methode ontwikkeld voor stellen en gezinnen, die ze op dit moment aan het testen is. In september komt hier een boek over uit, en wij mogen nu al (jaja) een voorproefje lanceren van haar nieuwe materiaal. Je vindt de eerste twee mapjes al onder ACT Trainingen/ ACT voor Gezinnen.

Daarnaast staat er een nieuwe animatie met oefening voor je klaar in de training ACT voor Kinderen van Marianne Kleinhesselink, over het bedenken van drie leuke dingen en belangrijke mensen in je leven.

Deze maand staat Gijs met een groot artikel in Psychologie Magazine. Je vindt dat artikel nu in de Bibliotheek/ ACT artikelen, bovenaan.

Ook functioneel is de app weer beter geworden. Je kunt nu eenvoudiger de informatie over je cliënten bekijken.

28 mei 2020 ACT Guide update #35

Tijd voor een nieuwe update. Elke Smeets heeft flink doorgewerkt aan de training ACT en Zelfcompassie.

Technisch zitten we vlak voor de release van het verbeterde cliënten-overzicht. Dit nieuwe cliënten-overzicht wordt deze dagen grondig getest en gaat volgens planning komende week live! Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om notities te maken per client en ook eenvoudiger te zien welke oefeningen je doorgestuurd hebt.

21 mei 2020 ACT Guide update #34

Langzaam gaat de wereld van het slot. Bij ons is die ban al een tijdje gebroken. We zijn nu helemaal losgelagen, door alle enthousiaste reacties op onze content. Om te beginnen hebben we een super leuk filmpje van Russ Harris over defusie toegevoegd onder ACT Speelplaats/defusie (laatste filmpje).

Verder staat deze week vooral Elke Smeets in de spotlight. Zij is een absolute autoriteit op het gebied van ACT en Zelfcompassie, en is bereid geweest om voor ons een module over dat onderwerp te gaan ontwikkelen! Onder ACT Trainingen vindt je daar nu het begin van deze module, met een introductie, en een prachtige ochtendmeditatie.

Daarnaast heeft ook Kees Wallis weer een nieuwe animatie met oefening toegevoegd aan zijn training ACT en High Performance, echt heel tof.

Last but not least zijn we ook weer een stapje verder met de training ACT voor Kinderen van Marianne Kleinhesselink, met een animatie over Zelfvertrouwen, met bijbehorende oefening.

14 mei 2020 ACT Guide update #33

onze trein raast voort. Nieuwe technische ontwikkelingen zijn bijna klaar, en de lijst van nieuwe ideeën en mogelijkheden is lang. Het wordt een warme zomer vol verrassingen!

Kees Wallis is deze week in de spotlight met zijn module ACT en High Performance, te vinden over ACT Trainingen. Deze week is nieuwe content toegevoegd, waaronder een prachtige animatie over focuscirkels.

Daarnaast zijn er, zowel onder Opleidingen voor jou als professional, als onder ACT trainingen, maar liefst drie grote werkboeken toegevoegd, met alle hand-outs uit ‘Time to ACT!’, ‘How to ACT!‘ en ‘Uit liefde voor jezelf‘.

7 mei 2020 ACT Guide update #32

Deze week krijg je misschien wel de dikste update ever!

Dit komt omdat Sissel Langeveld als een jachtluipaard dat aan de speed zit haar online module heeft afgemaakt. ACT en Creativiteit heet die parel, en die vind je onder ACT Trainingen.

Één van de oefeningen uit die training (de film van je leven!) staat nu ook in de Speelplaats, onder Waarden.

En daarnaast heeft Marianne Kleinhesselink verder gebouwd aan haar training ACT voor Kinderen. Je vindt een nieuw mapje met oefeningen, die je hopelijk met een roze bril gaat bekijken.

Aafke was zo slim om ons de tip te geven om een filmpje over toegewijd handelen (de uitleg daarvan) ook op te nemen in de online training. Daar staat hij nu dan ook, dankjewel voor de tip Aafke!

30 april 2020 ACT Guide update #31

Deze week is er weer flink wat materiaal toegevoegd binnen de ACT Trainingen, met name bij de training ACT en Creativiteit van Sissel Langeveld. Prachtige oefeningen, binnenkort nog meer moois!

Daarnaast zijn we ook met terugwerkende kracht dingen aan het verbeteren. We kregen de feedback dat de muziek bij veel van de animaties nogal hard staat in vergelijking met het stemgeluid, als je die animaties via een koptelefoon beluistert. Daarom hebben we nu ALLE animaties op dat vlak met terugwerkende kracht aangepast. Dit was echt heel *** om te doen, echt een ******klus, super ******, dus we hopen dat jullie dit kunnen waarderen 🙂.

Kijk voor onze nieuwe, volledig via zoom gegeven volwaardige basisopleiding op www.act-guide.com

23 april 2020 ACT Guide update #30

Toegevoegd zijn een aantal sessies voor ACT en Creativiteit van Sissel Langeveld. Daarnaast is er een mooie nieuwe animatie voor ACT voor Kinderen gemaakt, en krijgt de training ACT en High Performance ook langzaamaan vorm.

16 april 2020 ACT Guide update #29

Deze week schieten de nieuwe online trainingen als paddenstoelen uit de grond.
Toegevoegd zijn het begin van de trainingen ACT voor Kinderen, ACT en High performance, en ACT en Creativiteit. Ook hier zul je de komende weken steeds weer nieuw materiaal zien verschijnen.

Daarnaast kregen we een hele mooie tip van Noralie over een liedje van Yentl en De Boer, genaamd ‘De slechte raadgever’. Dat liedje staat nu onder ACT Speelplaats/ Defusie, helemaal onderaan.

9 april 2020 ACT Guide update #28

Dit is voor ons een hele bijzondere week. Vandaag lanceren wij namelijk onze volledige online ACT basisopleiding!

Deze opleiding bestaat uit:

  • Een jaar lang gratis gebruik van de ACT Guide app
  • Een boekenpakket t.w.v. € 125,-
  • 8 online modules
  • Een jaar lang toegang tot het volgen van webinars
  • Wekelijkse updates met nieuw materiaal en technische verbeteringen
  • Toegang tot de ACT Professional community, waarbij je jezelf als ACT professional kunt promoten, zodat cliënten en bedrijven je beter kunnen vinden

Daarnaast zijn we begonnen met het ontwikkelen van een aantal nieuwe online modules, zoals ACT voor kinderen, ACT en High Performance, Lichter Leven (over ACT in relatie tot gewicht en eten), en ACT & Creativiteit. De eerste oefeningen zul je de komende week zien verschijnen onder ACT Trainingen.

2 april 2020 ACT Guide update #27

Deze week is de de online module ‘Omgaan met de coronacrisis‘ afgebouwd, je vindt hem onder ACT trainingen.

Daar vind je ook de training ‘ACT in Revalidatie‘, waar een sessie is toegevoegd over het Graded Activity Model.

En onder ACT educatie vind je onder Artikelen een prachtig stuk over de kracht van metaforen.

26 maart 2020 ACT Guide update #26

De afgelopen week hebben zich vele honderden mensen aangemeld voor onze app, die wij een maand lang gratis aanbieden, zodat je deze crisis samen digitaal met je cliënten, vrienden en familie kunt overbruggen.

Het is denk ik goed om te vertellen dat wij, ondanks alle ellende, vol aan het doorwerken zijn om de app zowel inhoudelijk als technisch te verbeteren. Juist nu willen we alles op alles zetten om jou een aantal zorgen uit handen te nemen. 

Deze week is daarom keihard gewerkt om een mini online training te kunnen lanceren, genaamd ‘Omgaan met de coronacrisis‘. Die vind je in de app onder ACT Trainingen. Daarnaast gaat het ontwikkelen van de ‘gewone’ trainingen ook gewoon door. Deze week is de training ‘ACT in Revalidatie‘ verder ontwikkeld, met verschillende nieuwe oefeningen.

19 maart 2020 ACT Guide update #25

We hopen je in deze moeilijke tijden een hart onder de riem te kunnen steken, vandaar ook dat we de app een maand gratis ter beschikking stellen voor iedereen die hem wil hebben. Mocht je collega’s hebben die wel wat digitale ondersteuning in hun werk kunnen gebruiken op dit moment, aarzel dan niet om ze te verwijzen naar www.act-guide.com. We doen ons best om de aanmeldingen zo snel mogelijk te verwerken.
Vanuit ACT Guide werken we hard aan technische updates die het voor jou makkelijker gaan maken om digitaal contact te houden met je cliënten.

Voor nu zijn deze week toegevoegd:

ACT Speelplaats/ waarden:
Regels VS Waarden: De metafoor van ballen onder water
ACT Speelplaats/ Toegewijd Handelen:
Metafoor: Het uitzicht op je leven (hele mooie over verandering van perspectief!)
ACT Educatie/ Artikelen/
Artikeltje Elsevier

12 maart 2020 ACT Guide update #24

ACT

Onder ACT Trainingen / ACT in Revalidatie is een test toegevoegd aan het 2 wegen mapje, en staat er een hagelnieuwe mindfulnessoefening klaar over zijn met je pijn, voor iedereen een goede vaardigheid!
Onder ACT Speelplaats / Waarden staat een gedichtje over vriendschap, ter inspiratie
En onder ACT Educatie / Artikelen vind je een mooi instapartikeltje uit het AD / De Gelderlander

Mindfulness

In de categorie stress & burn-out staat de oefening stress signalen. Deze oefening geeft inzicht in de persoonlijke stress signalen van je client en biedt inzicht in het helpend- en niet helpend gedrag in tijden van stress. Indien je dit schema zo persoonlijk mogelijk door je client laat invullen is dit een mooi handvat om op terug te kunnen vallen als de stress toeneemt.

5 maart 2020 ACT Guide update #23

Voor wie het woord CORONA nog niet heeft gedefuseerd: Speciaal voor jou en je cliënten hebben we hiervoor een animatie gemaakt.

Verder is deze week toegevoegd:

ACT
Onder ACT Trainingen de tweede sessie nu klaar, en is er een begin gemaakt met de derde sessie. Je ziet daar een veelgeprezen 2 wegen metafoor, die voor iedereen fijn kan zijn, ook als je niet revalideert. Ik ben benieuwd wat je er van vindt!

 

Mindfulness

Toegevoegd is de categorie bij stress & burn-out. Hierin vind je op dit moment twee oefeningen:

– De vragenlijst bij stress & burn-out (deze stond al in de app maar vind je nu dus terug in deze nieuwe categorie)
– Moeten en willen: een hele mooie oefening als je merkt dat je client veel van zichzelf moet

In de categorie Verhalen & gedichten is een blog toegevoegd: Stop met het controleren van je gedachtes en gevoelens

27 februari 2020 ACT Guide update #22

Voor wie nog aan het herstellen is van de Carnaval, bij deze een zacht zalfje voor de kater:

ACT
Onder ACT Trainingen staat het begin van de tweede sessie ACT in Revalidatie, met een hele fijne animatie over een gezonde geest in een haperend lijf, en een oefening over jouw persoonlijke worsteling met pijn en/of je lijf.
In de ACT Speelplaats staat onder Psychologische flexibiliteit een mooi filmpje van Russ Harris over de 3 illusies van geluk, erg interessant!

Mindfulness

Deze week is de metafoor ‘gedachten zien als gedachten’ toegevoegd aan de mindfulness speelplaats

20 februari 2020 ACT Guide update #21

Het is weer tijd voor jullie wekelijkse ACT Guide injectie!

Toegevoegd zijn:

ACT
ACT Speelplaats:
– Defusie
– Impulsief defusie toepassen
Een hele toffe, nieuwe animatie over hoe je snel, spontaan en bijzonder effectief kunt oefenen met defusie.

Mindfulness

We breiden de mindfulness speelplaats steeds verder uit. Deze week is de categorie intake toegevoegd. Hier volgen de komende periode meerdere documenten. Voor nu staat er alvast de vragenlijst bij stress. Bij Verhalen & Gedichten is de blog ‘Waarom huilen mag’ toegevoegd.

13 februari 2020 ACT Guide update #20

De survey die jullie zo fantastisch en gretig hebben ingevuld, heeft een lijst van geniale ideeën opgeleverd, die we één voor één gaan bekijken.

ACT
Ondertussen begint de training ACT in Revalidatie echt vorm te krijgen:
De introductie-sessie staat nu online bij de trainingen, en in de ACT Speelplaats staat alvast een mapje waarin je alle oefeningen uit de training ook los kunt gaan gebruiken.

 

Mindfulness

Deze week is de categorie Metaforen toegevoegd in de mindfulness speelplaats. De 1e metafoor die je hier kunt vinden gaat over het veranderen van perspectief bij problemen.

Verder weer een nieuw verhaal bij Verhalen & Gedichten. Een verhaal over een koning die drie zonen had. Goed te gebruiken bij het thema acceptatie.

6 februari 2020 ACT Guide update #19

ACT Trainingen, speelplaats en educatie:
Hier is met terugwerkende kracht overal een korte uitleg toegevoegd van waar (bijvoorbeeld) het filmpje over gaat. Ook is de lay-out van de teksten verbeterd. Bedankt voor de tip Darja!

ACT Speelplaats
Uit de training:
ACT in Revalidatie: De eerste animatie voor de nieuwe online training!

Mindfulness
Deze week zijn er wederom enkele mindfulness oefeningen toegevoegd aan de app:
1. In de categorie meditaties staat een inspirerende Ted talk. 10 minuten mindfulness per dag is al genoeg! Leuk om samen met een meditatie aan je client door te sturen.
2. Bewust actief bewegen in de categorie mindful bewegen: je hoeft niet aan yoga te doen om toch mindful te kunnen bewegen/sporten. Als je met mensen werkt die aan de slag willen met bewegen/sporten dan is deze uitleg bruikbaar.
3. In de categorie Verhalen & Gedichten vind je het verhaal: ‘Maak je niet druk om wat een ander denkt’.

30 januari 2020 ACT Guide update #18

Update van deze week

Achter de schermen werken we heel druk aan nieuwe online trainingen en technische verbeteringen, er komt dus wat aan de komende weken!

Toegevoegd zijn:

ACT
ACT Educatie:
Instructievideo’s: Het Zelf, met inhoudelijke analyse

Mindfulness

Ook deze week zijn er weer mindful beweeg oefeningen toegevoegd.
Daarnaast vind je onder verhalen & gedichten een stukje over Luisteren van Leo F. Buscaglia.

23 januari 2020 ACT Guide update #17

Daar zijn we weer, terug van vakantie met een geweldige ontwikkelingsagenda voor de boeg: Nieuwe trainingen komen er binnenkort aan!

Voor nu is toegevoegd:

ACT

ACT Speelplaats:
Acceptatie en bereidheid / Animatie: The black dog (Nederlands ondertiteld!)
Toegewijd Handelen/ ‘Eng gelukkig’, over het idee dat het volgen van je waarden en het hebben van angst vaak hand in hand gaan.

ACT Educatie:
Instructievideo’s/ Defusie, met inhoudelijke analyse

 

Mindfulness

In de mindfulness speelplaats zijn twee nieuwe categorieën toegevoegd, namelijk:

Mindful bewegen
Verhalen & Gedichten.

Onder de categorie Mindful bewegen vind je nu al:
Een stukje met uitleg inclusief 3 oefeningenEn bij Verhalen & Gedichten: de Herberg van Rumi en een mooi stukje tekst over loslaten van Nelson Mandela.

Beide categorieën worden de komende tijd verder aangevuld. Als je hierover ideeën hebt (bijvoorbeeld bepaalde teksten die je zelf altijd gebruikt) laat het ons dan weten dan voegen we deze eventueel toe!

16 januari 2020 ACT Guide update #16

Toegevoegd zijn:
ACT Speelplaats:
– Acceptatie en bereidheid / Metafoor: Water grijpen
– Defusie/ ‘Het leven is kut’ van Jeroen van Merwijk (Bedankt voor de tip Elkie!)

ACT Educatie:
– Instructie-video’s/ Acceptatie en bereidheid, met inhoudelijke analyse

Volgende week weer een nieuwe update!

9 januari 2020 ACT Guide update #15

We gaan je niet de beste wensen wensen, want we wensen jou altijd het beste, dus vanaf nu gaan we je daarom weer iedere week positief prikkelen met nieuwe content!

We dansen het nieuwe jaar in met een planning waar je u tegen zegt. De komende maanden gaan we verschillende nieuwe online trainingen ontwikkelen, en uiteraard blijft het technische updates regenen.

Suggesties zijn hierin meer dan welkom, we willen dit platform samen met jou doorontwikkelen, zodat je ook echt het gevoel krijgt dat je er onderdeel van bent. Het is die verbinding die dit werk voor ons zo leuk maakt, dus kom maar door met je feedback!

Voor nu dus de reguliere update.

Toegevoegd zijn:

ACT Speelplaats
Psychologische Flexibiliteit/ Pleidooi voor het Nieuwe Normaal
Defusie/ Brigitte Kaandorp met haar liedje ‘Zwaar leven’

ACT Educatie
Instructievideo’s/ Creatieve Hulpeloosheid, met inhoudelijke analyse

19 december 2019 ACT Guide update #14

De laatste update van het jaar!

Toegevoegd zijn:
ACT Speelplaats/
Psychologische Flexibiliteit/
Uitleg Psychologische Flexibiliteit (filmpje)

ACT Educatie/
Modellen Theorie/
Uitleg Model van het Zelf (animatie)

12 december 2019 ACT Guide update #13

All I want for Christmas is an ACT Guide update!

Toegevoegd zijn:
ACT Speelplaats
Toegewijd Handelen
Uitleg Toegewijd Handelen (filmpje)

ACT Trainingen
ACT in Revalidatie
Teaser (animatie, binnenkort meer!)

ACT Educatie
Modellen Theorie
Het verschil tussen ACT en Cognitieve Therapie (CT) (animatie)

5 december 2019 ACT Guide update #12

Sint vroeg zich deze week af,
een beetje extra educatie, dat is voor de fanatieke app-gebruiker vast geen straf.

Daarom bij Educatie/Modellen een filmpje met uitleg over coping,
dat voor je hersenen zal voelen als doping.

Bovenaan in de Speelplaats/Het Zelf een nieuwe video met uitleg,
want zelfcompassie is volgens Sint een belangrijke weg.

Daar vind je nu ook een filmpje van de Man in de bus metafoor,
want Sint luistert ook echt niet naar al zijn pieten hoor!

Voordat Sint terug gaat naar Spanje, nog even dit vertellen:
Binnenkort kun je ook je eigen sessies samenstellen!
Toegevoegd is deze week:

ACT Speelplaats:
Het Zelf.
Zelfcompassie uitleg (video)
Man in de bus (metafoor en video)
ACT Educatie
Modellen/ Uitleg coping (filmpje)

28 november 2019 ACT Guide update #11

Het voelt alsof we nu pas echt zijn begonnen. Het regent goede tips en ideeën van gebruikers. We vinden het geweldig om de app samen met jullie door te ontwikkelen. Dus mocht je tips hebben, laat het ons weten!

Deze week walsen we als 3 witte verdwaalde midlife veertigers dwars door Black Friday heen, met nieuwe content en technische verbeteringen, zoals jullie dat inmiddels van ons gewend zijn.
Toegevoegd is deze week:

ACT Speelplaats:
Intake, eerste gesprek/ Informatiebrochure ACT partners, ouders, vrienden en verzorgers van cliënten
Psychologische flexibiliteit/ Vlinder metafoor, vers van de pers, afgelopen week ontstaan in de vervolgopleiding!
Mindfulness/ Uitleg Mindfulness (filmpje)

ACT Educatie
Modellen/ RFT Model (filmpje)

21 november 2019 ACT Guide update #10

Groepsfunctionaliteit
Op verzoek van velen hebben we een groepsfunctie in de App ontwikkeld. Vanaf nu is het mogelijk om in je cliënten gedeelte ook groepen cliënten aan te maken. Vervolgens kun je heel gemakkelijk in 1x oefeningen/sessies aan een hele groep cliënten doorsturen.

Mindfulness
Op verzoek van enkele professionals hebben we de oefeningen uit de mindfulness basistraining nu ook als losse oefeningen in de speelplaats geplaatst. Zie hiervoor in de mindfulness speelplaats: Oefeningen uit de basistraining.

Bij de mindfulness trainingen staat een nieuwe sessie: Mindfulness meditaties. Dit geeft je de mogelijkheid om een hele set aan meditaties in 1x te versturen aan je clienten.

14 november 2019 ACT Guide update #9

Toegevoegd zijn:

ACT Speelplaats:
Intake, eerste gesprek
Informatiebrochure ACT voor cliënten
Defusie
Uitleg defusie (filmpje)
Modellen
Uitleg hexaflex (filmpje)
ACT Educatie:
Tutorials gebruik app
een rondleiding door de app
Vraag en Antwoord

7 november 2019 ACT Guide update #8
item showcase image

ACT Speelplaats - Creatieve Hulpeloosheid

Uitleg Controle en Vermijding

ACT Speelplaats - Acceptatie en Bereidheid

Uitleg acceptatie en bereidheid

ACT Educatie

Artikelen - RFT voor dummies

31 oktober 2019 ACT Guide update #7
item showcase image

ACT Speelplaats - Creatieve hulpeloosheid

De zwerver metafoor, Artikel over de kracht van erkenning

ACT Speelplaats - Acceptatie en bereidheid

Het verschil tussen ACT en positief denken

ACT Speelplaats - Het Zelf

Het verschil tussen denken en dromen

ACT Speelplaats - Waarden

Boek HELP! Ik heb de loterij gewonnen

Mindfulness Speelplaats - Dagelijks leven

Doe eens gek, Ontdekken

Mindfulness Speelplaats -Op het werk

Lunch, Vergaderen, Afsluiten (Je werk niet mee naar huis nemen).

24 oktober 2019 ACT Guide update #6
item showcase image

24 oktober 2019 - update #6

App update en verder nieuw in ons assortiment!

ACT Speelplaats - Het Zelf

``De Schaakbord metafoor``, ``Het keurslijf van ons zelfbeeld``

ACT Speelplaats - Defusie

Stop it! filmpje

ACT Speelplaats - Psychologische flexibiliteit

5 tips om lichter te leven, TED-talk Steven Hayes

ACT Speelplaats - Toegewijd handelen

De metafoor van de Moedereend

MF Speelplaats - Dagelijks leven

In de tuin

MF Speelplaats - Op het werk

Collega's, ``Achter de computer``

17 oktober 2019 ACT Guide update #5
item showcase image

17 oktober 2019 - update #5

Deze week lanceren wij een nieuwe game: De stemvervormer!

ACT Speelplaats per zuil geordend

Op veler verzoek is de ACT Speelplaats per zuil geordend, waardoor je steeds makkelijker je weg zult vinden in de steeds groter wordende berg aan oefeningen.

10 oktober 2019 ACT Guide update #4
item showcase image

10 oktober 2019 - update #4

Veel nieuwe inhoud voor de ACT Guide app.

ACT Speelplaats/metaforen

De Piekerfabriek, de Rugzak, de Tank Metafoor

ACT Speelplaats/Columns

Liever geluk dan gelijk, Normale Mensen in een Gekke wereld

ACT Speelplaats/Mindfulness

Wat is mindfulness en hoe pas je dit toe?

ACT Speelplaats/ Toegewijd Handelen

Kiezen voor ervaren of Vermijden

ACT Speelplaats/ Leuke filmpjes

One Minute Fly

Mindfulness Speelplaats/ Angst

Oefenen met Ademnood

Mindfulness Speelplaats/ Dagelijks leven

Lachen, Fietsen, Lopen

3 oktober 2019 ACT Guide update #3
item showcase image

3 oktober 2019 - update #3

``Controle en Loslaten`` en ``Regels inventariseren`` (ACT Speelplaats - Creatieve Hulpeloosheid)

ACT Speelplaats/ Columns...

Een vrolijke blik op onze menselijkheid

ACT Speelplaats / Metaforen

2 nieuwe metaforen toegevoegd ``De man in de bus`` en ``Pistool metafoor``

ACT Speelplaats / Leuke filmpjes

Stuck on an escalator

ACT Speelplaats/ Acceptatie en Bereidheid

``Ruimte geven aan pijn``, ``Regels doorbreken`` en ``Wat is Bereidheid?``

ACT Speelplaats / Defusie

``Wat is defusie?``

Mindfulness Speelplaats/ Dagelijks leven

Douchen, Eten, Boosheid, Verdriet

25 september 2019 ACT Guide update #2
item showcase image

25 september 2019 - update #2

5 nieuwe mindfulness oefeningen

Mindfulness Speelplaats

6 nieuwe animaties met verschillende thema's

ACT Speelplaats / Metaforen

3 nieuwe metaforen toegevoegd

ACT Speelplaats / Leuke filmpjes

the struggle switch van Russ Harris

ACT Speelplaats /Gratis boeken

'Tijd om te leven' en het werkschrift 'Lichter leven'

ACT Speelplaats / Defusie

'Melk' oefening en 'Je verstand een koosnaampje geven'

ACT Speelplaats / Uit de basistraining

Alle oefeningen uit de basistraining zijn nu ook los door te sturen!

ACT Educatie / Artikelen

3 nieuwe artikelen voor de professional

18 september 2019 ACT Guide update #1
item showcase image

18 september 2019 - update #1

Het Swipe Spel is toegevoegd aan ACT Guide

ACT Speelplaats/Metaforen

De metafoor van de Hongerige Tijger

Mindfulness Speelplaats/Snel in het nu

Mini bodyscan

16 september 2019 ACT Guide LIVE!
item showcase image

16 september 2019

Early bird voor ACT Guide. Maak tot 10 oktober gebruik van de early bird aanbieding!