Ons Opleidingen-team

Gijs Jansen heeft ruim 20 jaar ervaring met ACT en schreef er 10 boeken over. Hij is psycholoog, supervisor, opleider, en auteur. Daarnaast ontwikkelt hij online modules voor Psychologie Magazine en heeft hij aan de wieg gestaan van de ACT Guide App.

Anna Berk is een ervaren rot en is al meer dan 10 jaar zeer intensief met ACT bezig. Anna is psycholoog en opleider. Haar vrolijke enthousiasme is besmettelijk en ontwapenend. Ze combineert die lichtheid met een geweldige kundigheid. Een prachtig mens en een dijk van een professional.

Sissel Langeveld kwam oorspronkelijk als beeldend therapeut binnen de revalidatie in contact met ACT, waarna ze zich al snel ontpopte als een geweldig talent. Inmiddels heeft ze alweer jaren ervaring met het geven van opleidingen en is ze een absolute kei geworden binnen dit vakgebied.

 

 

Liselotte Delwel is gedragstherapeut, opleider en supervisor in ACT. Ze is auteur van het boek ‘Lichter leven’, dat gaat over het creëren van een meer flexibele relatie met eten, op basis van persoonlijke waarden. Haar nuchtere, pragmatische aanpak is verfrissend en verrassend.

 

Elke Smeets is de ACT parel van het zuiden. Ze combineert inzichten uit compassietrainingen met ACT, waardoor ze een stijl heeft ontwikkeld die je omarmt en niet meer loslaat. Combineer dit met een academische achtergrond waar je ‘U’ tegen zegt (of ‘amai!’ in België), en je begrijpt wel waarom Elke zo geliefd is bij onze deelnemers.

 

 

Pieternel Dijkstra doet en kan eigenlijk alles. Ze is gepromoveerd aan de Universiteit van Groningen, heeft tientallen boeken op haar naam staan, ze geeft opleidingen, workshops, publiceert het ene na het andere artikel, en heeft een enorme hoeveelheid kennis over ACT. Kortom: een duizendpoot waar iedereen heel veel van kan leren.