Skip to content

ACT Master

Van ACT professional
naar ACT Master

Welkom bij het ACT Masterprogramma!

We hebben binnen ACT Guide een certificeringstraject ontwikkeld, dat je opleidt tot ACT Master. Deze titel gaat er in de toekomst (hopelijk) voor zorgen dat je meer klanten krijgt en dat je waardevolle werk uiteindelijk ook vergoed gaat worden door de zorgverzekeraar. We gaan er alles aan doen om dit voor jou mogelijk te maken in de toekomst. Ook willen we kwaliteit belonen, door professionals die zich breed en actief blijven scholen in ACT structureel en op alle mogelijke manieren in het zonnetje te zetten.

Hoe word ik ACT Master?

De voorwaarden

De titel ‘ACT Master’ wordt een exclusief keurmerk voor iedereen die een basis-, een vervolgopleiding, en de opleiding ‘ACT in Groepen’ gedaan heeft. Zolang je lid bent bij ons en jezelf blijft ontwikkelen kun je jezelf dan als ACT Guide Master promoten, en kun je gebruik maken van allerlei extra’s en voordelen.

Om ACT Master te worden moet je dus voldoen aan de volgende voorwaarden:

Overige criteria:

Als de online modules niet zijn gevolgd, als de opleider merkt dat de deelnemer structureel boeken niet heeft gelezen, of als de deelnemer een verstorende, ontwrichtende houding blijkt aan te nemen binnen de groep, dan behoudt de opleider zich het recht voor om de deelnemer niet in aanmerking te laten komen voor de titel van ACT Master.

*Deze opleidingen zijn erkend:

Heb je een andere opleiding gevolgd en wil je weten of deze ook in aanmerking komt? Leg deze dan gerust aan ons voor. Houdt daarbij rekening dat de minimum eisen zijn dat deze opleiding uit 4 lesdagen of meer bestond en geaccrediteerd was.

Voorwaarden permanente educatie:

**Eigenlijk komt vrijwel alles dat met ACT te maken heeft in aanmerking hiervoor. Wel vragen we je een bewijs van deelname te overhandigen (een diploma/certificaat, een inschrijving enzovoorts). ACT Guide zal 1x per jaar deze gegevens bij je opvragen.

Voor het totaalpakket van opleidingen, bijscholingen en het gebruik van de app, ondersteund door 3 leerboeken en het boek Uit liefde voor jezelf voor cliënten, gaan we op termijn vergoeding aanvragen bij zorgverzekeraars.

Welke privileges krijg ik als ACT Master?

In ontwikkeling

Bovengenoemde voorwaarden en voordelen staan. Echter, zoals genoemd gaan wij ons ACTief inzetten om ACT in de toekomst vergoed te krijgen bij zorgverzekeraars. Dit, of andere overwegingen, kunnen tot gevolg hebben dat de genoemde voorwaarden aangepast of aangevuld dienen te worden. Uiteraard brengen we jullie hiervan dan tijdig op de hoogte.

Vraag je ACT Guide Master aan

Voldoe je aan de voorwaarden en wil je graag gebruik gaan maken van de voordelen van het ACT Guide Masterprogramma?

Stuur dan direct een mail naar klantenservice@act-guide.com en voeg je diploma’s als bijlage toe aan de mail. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ontdek al onze opleidingen