Skip to content

ACT en Chronische klachten

ACT Specialisaties

ACT en Chronische klachten Specialisatie

-

€ 795,-
ACT Specialisatie
2 Lesdagen op locatie
Les van Liselotte Delwel
Certificaat na afronding
Ontwikkeld door Liselotte Delwel
Verplichte literatuur (apart aan te schaffen): Leven met je lijf – verkrijgbaar vanaf  1 april

2-daagse ACT en Chronische klachten opleiding

De specialisatie ACT en chronische klachten leent zich uitstekend voor hulpverleners die werken met cliënten die worstelen met hun gezondheid. Ook als je niet specifiek met deze doelgroep werkt is deze opleiding een mooie aanvulling op je ACT toolbox. In deze 2 daagse opleiding gaan we dieper in op de verschillende manieren waarop je mensen kunt begeleiden op het vlak van zelfzorg, revalidatie, en compassie.

Doelstelling

Het doel van deze specialisatie is dat je op basis van ACT leert om mensen te begeleiden die problemen hebben met hun gezondheid en de mentale worstelingen die daaruit voortkomen.

Voor wie is de basisopleiding

Binnen ACT maken we geen groot onderscheid tussen verschillende disciplines. Dus of je nu psychiater bent, ergotherapeut, arts, maatschappelijk werker, psycholoog, pedagoog, diëtist of verpleger. In de kern zijn we allemaal hulpverleners, die willen dat cliënten vooruit komen in hun leven. De specialisatie ACT en chronische klachten  is alleen toegankelijk voor deelnemers die minimaal een 4- daagse, geaccrediteerde ACT basisopleiding hebben afgerond.

De toekomst

Je vooropleiding bepaalt hierin hoe je jezelf kunt en mag noemen. Dit soort korte opleidingen zijn geen vervanging voor een academische of erkende HBO-opleiding maar wel een waardevolle toevoeging aan je beroepsvorming.

Goed om te weten:

Schrijf je in