Skip to content

Leer direct van 
Gijs Jansen

Gijs Jansen, auteur van vele ACT boeken, gaat in het najaar verschillende keren en in verschillende vormen het podium op. Zo is er een inspirerende basis workshop voor iedereen die geïnteresseerd is in ACT. 

Daarnaast is er, voor de ervaren ACT Ninja’s onder ons, een tweedaagse Masterclass gepland, waarin je je helemaal kunt onderdompelen in ACT. Een unieke kans!

Ontwikkel jezelf met onze ACT Specialisaties

ACT Masterclass

Tijdens deze 2-daagse masterclass leer je als volbloed ACT ninja hoe je ook nog eens een ACT kameleon kunt worden, die de kleur aanneemt van het proces dat jouw specifieke cliënt op dat moment het meeste nodig heeft.

Voor wie?

Deze masterclass is exclusief toegankelijk voor iedereen die zowel een basis- als vervolgopleiding ACT heeft gevolgd.

Wanneer?

Vrijdag 6 september en zaterdag 7 september

Locatie

Van der Valk Nijmegen (Lent)

 

Let op! Slechts 40 plekken beschikbaar

Basisopleiding

Exclusieve opleidingen met Gijs Jansen als docent

Gijs verzorgt voor het eerst sinds lange tijd weer een ACT Basisopleiding. Combineer deze direct met een ACT vervolgopleiding en je bent nog voor het einde van 2024 een echte ACT Ninja, helemaal opgeleid door Gijs zelf.

De ACT Basisopleiding met Gijs Jansen, start op 3 september in Utrecht en kost € 1295,- (de normale prijs). De bijbehorende Vervolgopleiding start op 5 november in Utrecht en kost € 1395,- Durf jij het aan je direct voor beide opleidingen in te schrijven? Dan hebben we de volgende extra’s voor je: 

  • Geen 2x 3 maanden toegang tot de ACT Guide app maar direct 12 maanden
  • Het vervolgboek ’How to ACT’ ontvang je gratis
  • En daarbovenop ontvang je nog een korting van € 150,- op de totale prijs van de opleidingen

Opgeteld is dit maar liefst meer dan 400 euro korting!

 

Let op! Slechts 20 plekken beschikbaar 

Meld je aan voor de ACT Basisopleiding via onderstaande knop en vermeld in het opmerkingenveld ‘Vervolg Gijs‘. Dan zorgen wij ervoor dat je voor beide opleidingen wordt ingeschreven en je gebruikt kunt maken van bovenstaande actie.

Gijs on Tour

workshop ‘de menselijke professional’

Op 18 oktober organiseert ACT Guide voor de tweede keer de workshop Gijs on Tour.

Gijs zal deze keer in Utrecht te zien zijn.

Ben jij geïnteresseerd in ACT? Kom dan zeker naar deze middag. De workshop is zowel geschikt voor professionals zonder ACT achtergrond als de volbloed ACT Therapeuten!

 

Leuk extraatje: als je je nu inschrijft voor een opleiding van ACT Guide dan is deelname gratis!

* * Een lid is een professional die ten tijde van de masterclass een actieve pro- of masterlicentie heeft op de ACT Guide app.

Wie is Drs. Gijs Jansen?

Gijs Jansen (45) is dé autoriteit op het gebied van ACT en schreef in totaal 15 verschillende zelfhulpboeken, leerboeken voor professionals, en de roman ‘Kijken naar het feest’. Hij is mede-eigenaar van het bedrijf ‘PsychFlex’, waarbinnen hij samen met Steven C. Hayes online content ontwikkelt op basis van ACT en Process Based Therapy (PBT).  

Samen met Barry Kicken en Rob Hulsen heeft hij in 2019 ACT Guide opgericht en in 2023 PsychFlex, waarbinnen hij samen met Steven C. Hayes online content ontwikkelt op basis van ACT en Process Based Therapy (PBT).

LINKJES

Gijs verschijnt regelmatig in de pers. De belangrijkste publicaties: