Skip to content

Team

Gijs Jansen heeft ruim 20 jaar ervaring met ACT en schreef er 12 boeken over. Hij is psycholoog, supervisor, opleider, en auteur. Daarnaast ontwikkelt hij online modules voor Psychologie Magazine en heeft hij aan de wieg gestaan van de ACT Guide App.

ACT-guide-Gijs

Gijs Jansen

Mede-eigenaar/ACT Opleider
ACT-guide-Barry

Barry Kicken

Mede-eigenaar
ACT-guide-Rob

Rob Hulsen

Mede-eigenaar

Anna is inmiddels al meer dan 10 jaar zeer actief als psycholoog en opleider. Haar vrolijke enthousiasme is besmettelijk en ontwapenend. Ze combineert die lichtheid met een geweldige kundigheid. Een prachtig mens en een dijk van een professional.

ACT-guide-Anna

Anna Berk

ACT Opleider

Liselotte Delwel is een doorgewinterde ACT-therapeut, en auteur van het boek 'Lichter Leven', een zelfhulpgids voor iedereen die flexibeler om wil leren gaan met eten en gewicht. Als opleider is ze nuchter en praktisch ingesteld, met een kenmerkende, lichte stijl, vol humor en zelfspot.

ACT-guide-Liselotte

Liselotte Delwel

ACT Opleider
237A9806 kopiëren

Anouk Boijmans

Klantenservice medewerker

Sissel Langeveld kwam oorspronkelijk als beeldend therapeut binnen de revalidatie in contact met ACT, waarna ze zich al snel ontpopte als een geweldig talent. Inmiddels heeft ze alweer jaren ervaring met het geven van opleidingen en is ze een absolute kei geworden binnen dit vakgebied.

ACT-guide-Sissel

Sissel Langeveld

ACT Opleider

Pieternel gebruikt, als psycholoog, ACT in (relatie)therapie, wetenschappelijk onderzoek en haar boeken. Ze is gespecialiseerd in problematiek rondom sociale relaties. Ze hecht grote waarde aan evidence-based werken en geeft al jarenlang cursussen en opleidingen aan hulpverleners, waaronder opleidingen ACT en IBCT (een vorm van relatietherapie die aansluit bij de principes van ACT). Cursisten vinden Pieternel vaak wijs, nuchter en grappig. Meer lezen over Pieternel kan op: www.psycholooggroningenstad.nl en www.pieterneldijkstra.nl

ACT-guide-Pieternel-Dijkstra

Pieternel Dijkstra

ACT Opleider
ACT-guide-Raischa

Raïscha Hutten

Klantenservice medewerker

Elke Smeets is doctor in de psychologie en docent positieve psychologie aan de Universiteit van Maastricht. Ze is een absolute expert in de combinatie tussen ACT en Compassion Focused Therapy (CFT). Daarnaast is ze co-auteur van het boek Geluk & optimisme. Haar expertise en zachtheid zal je verbazen en overweldigen.

ACT-guide-Elke

Elke Smeets

ACT Opleider