Skip to content

ACT Basisopleiding

header-friend-4

ACT Basis

-

1.245,-
4 Lesdagen via Zoom
8 Online modules
4 Opgenomen webinars
Les van ervaren opleiders
Geaccrediteerd**
Certificaat na afronding
1 Jaar toegang tot de ACT Guide App*
1 Jaar toegang tot live webinars
Ontwikkeld door Drs. Gijs Jansen

Kortdurende, geaccrediteerde ACT-opleidingen

De ACT basisopleiding via Zoom bestaat uit vier opleidingsdagen via Zoom en acht online modules. Het programma is de afgelopen tien jaar intensief doorontwikkeld en bevat alle belangrijke elementen van ACT. Met behulp van de modernste technieken leer je als hulpverlener én als mens wat ACT voor jou en je cliënten kan betekenen. Je krijgt een groot arsenaal aan vaardigheden mee.

Onze ACT Basis- en Vervolgopleiding is geaccrediteerd bij verschillende beroepsverenigingen. Klik hier voor meer informatie.

Doelstelling

Tijdens de ACT basisopleiding leer je alle basisvaardigheden te trainen die je als beginnend ACT-therapeut, coach of trainer nodig hebt. Je leert om een scala aan oefeningen en metaforen op een didactische, gestructureerde en een duidelijke manier over te brengen aan je cliënten. Bovendien zal je zelf aan den lijve gaan ervaren wat ACT voor jou persoonlijk kan betekenen.

Voor wie is de basisopleiding

Binnen ACT maken we geen groot onderscheid tussen verschillende disciplines. Of je nu psychiater, ergotherapeut, arts, maatschappelijk werker, psycholoog, pedagoog, gerontoloog of verpleger bent. In de kern zijn we allemaal hulpverleners, die willen dat cliënten vooruit komen in hun leven. 

Daarnaast kijken we vooral ook naar wat iemand zijn leven waardevol maakt, en hoe we die waarden verder kunnen versterken.

De toekomst

Je vooropleiding bepaalt hierin hoe je jezelf kunt en mag noemen. Als je psycholoog bent, dan ben je na deze opleiding ACT-psycholoog. Als je coach bent, dan coach je vanaf dan met ACT. Dit soort korte opleidingen zijn geen vervanging voor een academische of erkende HBO-opleiding maar wel een waardevolle toevoeging aan je beroepsvorming.

Goed om te weten:

Certificering

Voor zowel de basis- als de vervolgopleiding ontvang je een certificaat. Na het volgen van de basisopleiding krijg je toegang tot onze community, waarbij je vragen kunt stellen op ons forum, en jezelf als professional kunt promoten.

Schrijf je in