Skip to content

ACT Basisopleiding

ACT Specialisaties

ACT Basisopleiding

-

v.a. € 1.295,-
4 Lesdagen op locatie of via Zoom
8 Online modules
4 Opgenomen webinars
Les van ervaren opleiders
Geaccrediteerd**
Certificaat na afronding
Toegang tot een online leeromgeving
Geeft toegang tot ACT Vervolg- en Groepen opleiding van ACT Guide
Ontwikkeld door Drs. Gijs Jansen
Verplichte literatuur (apart aan te schaffen): Time 2 ACT en Uit Liefde voor Jezelf
** Klik hier voor meer informatie over accreditaties

geaccrediteerde ACT Basisopleiding

De ACT basisopleiding bestaat uit vier opleidingsdagen en acht online modules. De ACT Basisopleiding is online beschikbaar via Zoom en bedraagt € 1.295,-. Je kunt ook fysiek deelnemen aan de ACT Basisopleiding. Deelname aan de opleiding op een fysieke locatie bedraagt € 1.595,-. Fysieke opleidingsdagen worden verzorgd op een mooie locatie in Nederland inclusief een goed verzorgde lunch. Bij de fysieke opleiding kun je ook meteen persoonlijk kennismaken met professionals uit het vak!

Het programma is state-of-the-art, en is de afgelopen tien jaar ontwikkeld en steeds weer verder verbeterd door Gijs Jansen. Met behulp van de modernste technieken leer je als hulpverlener én als mens wat ACT voor jou en je cliënten kan betekenen. Je krijgt een groot arsenaal aan vaardigheden mee. 

Doelstelling

Tijdens de ACT basisopleiding leer je alle basisvaardigheden te trainen die je als beginnend ACT-therapeut, coach of trainer nodig hebt. Je leert om een scala aan oefeningen en metaforen op een didactische, gestructureerde en een duidelijke manier over te brengen aan je cliënten. Bovendien zal je zelf aan den lijve gaan ervaren wat ACT voor jou persoonlijk kan betekenen.

Voor wie is de basisopleiding

Binnen ACT maken we geen groot onderscheid tussen verschillende disciplines. Of je nu psychiater, ergotherapeut, arts, maatschappelijk werker, psycholoog, pedagoog, gerontoloog of verpleger bent. In de kern zijn we allemaal hulpverleners, die willen dat cliënten vooruit komen in hun leven. 

Daarnaast kijken we vooral ook naar wat iemand zijn leven waardevol maakt, en hoe we die waarden verder kunnen versterken.

De toekomst

Je vooropleiding bepaalt hierin hoe je jezelf kunt en mag noemen. Als je psycholoog bent, dan ben je na deze opleiding ACT-psycholoog. Als je coach bent, dan coach je vanaf dan met ACT. Dit soort korte opleidingen zijn geen vervanging voor een academische of erkende HBO-opleiding maar wel een waardevolle toevoeging aan je beroepsvorming.

Goed om te weten:

Certificering

Voor zowel de basis- als de vervolgopleiding ontvang je een certificaat. Na het volgen van de ACT basisopleiding krijg je toegang tot onze community, waarbij je vragen kunt stellen op ons forum, en jezelf als professional kunt promoten.

Schrijf je in