Skip to content

ACT Locaties

ACT Guide verzorgt op verschillende fysieke locatie de basis- en vervolgopleiding. In een kleine groep en met zeer ervaren opleiders leer je hoe je ACT kunt toepassen op cliënten en op jezelf. De opleidingsdagen worden op een prachtige locatie in Nederland verzorgt, een goed verzorgde lunch hoort daar natuurlijk bij! Hieronder vind je alle ACT locaties met extra informatie.

Amsterdam

De fysieke opleiding wordt verzorgd vanuit een prachtige locatie op de Zuidas in Amsterdam. Vanuit Hotel Amsterdam Zuidas, onderdeel van Van der Valk, organiseert ACT Guide de fysieke opleidingsdagen inclusief een heerlijk verzorgde lunch. Wil je meer weten over deze locatie en waar je het beste kunt parkeren? Ga dan naar hotelamsterdam-zuidas.nl.

Adres

Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas
Tommaso Albinonistraat 200
1082HM Amsterdam
Route ›

Arnhem

De fysieke opleiding wordt verzorgd vanuit hotel van der Valk in Arnhem. Onderdeel van de van deer Valk keten en toch ook persoonlijk. Van der Valk Hotel Arnhem is een echt familiebedrijf. Inmiddels is de ‘vierde generatie’ verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het hotel. De omstandigheden voor een mooie opleiding zijn dus ideaal! Meer info: hotelarnhem.nl.

Adres

Van der Valk Hotel Arnhem
Amsterdamseweg 505
6816 VK Arnhem
Route ›

Eindhoven (Waalre)

De fysieke opleiding wordt verzorgd vanuit onze thuisbasis Waalre, het kloppende hart van ACT Guide. Een nostalgische en zakelijke ACT locatie waar onze programmeurs dag in dag uit, boordevol passie werken voor ACT Guide. Waar in het verleden de Waalrese linnenweverij gevestigd was, hebben ze nu onder het monumentale dak de zolder ingericht om elkaar te ontmoeten. Vanuit De Linnenweverij organiseert ACT Guide de fysieke opleidingsdagen inclusief een heerlijk verzorgde lunch. Wil je meer weten over deze locatie? Ga dan naar delinnenweverij.com.

Adres

De Linnenweverij
Markt 8
5581GK Waalre
Route ›

Maastricht

De fysieke opleiding wordt verzorgd vanuit een prachtige locatie in het zuidelijke, bourgondische Maastricht. Vanuit Hotel Maastricht, onderdeel van Van der Valk, organiseert ACT Guide de fysieke opleidingsdagen inclusief een heerlijk verzorgde lunch. Wil je meer weten over deze locatie en waar je het beste kunt parkeren? Ga dan naar hotelvandervalkmaastricht.nl.

Adres

Van der Valk Hotel Maastricht
Nijverheidsweg 35
6227AL Maastricht
Route ›

Groningen

De fysieke opleiding wordt verzorgd vanuit een prachtige locatie in Hoogkerk, Groningen. Vanuit dit stijlvolle hotel organiseert ACT Guide de fysieke opleidingsdagen inclusief een heerlijk verzorgde lunch. Wil je meer weten over deze ACT locatie en waar je het beste kunt parkeren? Ga dan naar van der Valk Hotel Groningen Hoogkerk.

Adres

Van der Valk Hotel Groningen Hoogkerk
Borchsingel 53
9766PP Eelderwolde
Route ›

Nijmegen

De fysieke opleiding wordt verzorgd vanuit een prachtige locatie in Nijmegen. Vanuit Hotel Nijmegen-Lent, onderdeel van Van der Valk, organiseert ACT Guide de fysieke opleidingsdagen inclusief een heerlijk verzorgde lunch. Wil je meer weten over deze locatie en waar je het beste kunt parkeren? Ga dan naar valknijmegen.nl.

Adres

Van der Valk Hotel Nijmegen
Hotel Nijmegen – Lent
Hertog Eduardplein 4
6663 AN Nijmegen
Route ›

Rotterdam (Nieuwerkerk)

De fysieke opleiding wordt verzorgd in hotel van der Valk-Nieuwerkerk. Gratis parkeren, aan de rand van Rotterdam op een goed te bereiken locatie. Deze locatie heeft alles om de opleiding succesvol te laten verlopen. Meer info op van der Valk Rotterdam-Nieuwerkerk 

Adres

Van der Valk Rotterdam-Nieuwerkerk
Parallelweg 185
2914 LE Nieuwerkerk a/d Ijsel
Route ›

Utrecht Domstad

De fysieke opleiding wordt verzorgd vanuit een prachtige locatie in het hartje van Nederland op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal. Wil je meer weten over deze locatie en waar je het beste kunt parkeren? Ga dan naar www.accommodatiedomstad.nl.

Adres

 Utrecht Domstad
Winthontlaan 4 -6
3526KV Utrecht

Utrecht

De fysieke opleiding wordt verzorgd vanuit een prachtige locatie in het hartje van Nederland. Vanuit Hotel Utrecht, onderdeel van Van der Valk, organiseert ACT Guide de fysieke opleidingsdagen inclusief een heerlijk verzorgde lunch. Wil je meer weten over deze locatie en waar je het beste kunt parkeren? Ga dan naar vandervalkhotelutrecht.nl.

Adres

Van der Valk Hotel Utrecht
Winthontlaan 4 -6
3526KV Utrecht
Route ›

Den Bosch (Vught)

De fysieke opleiding wordt verzorgd in Hotel Vught. Gratis parkeren, aan de rand van Den Bosch op een goed te bereiken locatie. Deze locatie heeft alles om de opleiding succesvol te laten verlopen. Meer info op Hotel Vught.

Adres

Hotel Vught
Bosscheweg 2
5261 AA Vught
Route ›

Schrijf je in