Skip to content

Incompany

ACT Guide - Incompany opleiding

ACT Guide biedt inspirerende Incompany opleidingen aan voor zorginstellingen, bedrijven en organisaties. In overleg maken we een op maat gemaakt programma met online leermodules, fysieke bijeenkomsten en ondersteuning op basis van e-health. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw team langdurig en duurzaam wordt ondersteund bij het toepassen van dit vrolijke, ontwapenende gedachtegoed.

Onze ACT Guide Incompany opleiding wordt in overleg met de organisatie opgebouwd en samengesteld vanuit 3 hoeken.

Video afspelen
Video afspelen

1. Niveau en duur van de opleiding

De Incompany opleiding van ACT Guide bestaat uit een op maat gemaakt programma, dat volledig in overleg wordt samengesteld. Hierbij stemmen we de inhoud van de opleiding af op het lesniveau van de deelnemers.

Ook de duur van de opleiding heb je zelf in de hand. De Incompany opleiding bestaat uit twee óf vier online lesdagen (via Zoom), en is er in zowel een basis- als een vervolg variant. De vierdaagse variant is standaard geaccrediteerd bij verschillende beroepsverenigingen. Voor de tweedaagse variant kan in overleg accreditatie worden aangevraagd.

Aan het begin van de opleiding ontvangt iedere deelnemer een unieke inlogcode voor zijn/haar eigen online leeromgeving in de ACT Guide App. Deze inlog blijft een jaar lang geldig, en biedt toegang tot een groot aantal leermodules, die dienen als laagdrempelige, vrolijke voorbereiding op de lesdagen. De lesdagen zelf worden verzorgd door niemand minder dan drs. Gijs Jansen, een ware autoriteit op het gebied van ACT in Nederland, en auteur van verschillende ACT boeken.

2. Permanente ACT educatie en inspiratie

In de ACT Guide App heeft iedere deelnemer toegang tot verschillende e-learning modules. De app wordt continu verbeterd, en aangevuld met nieuwe content. Daarnaast organiseren we regelmatig webinars, waarbij de deelnemers vragen kunnen stellen aan de experts over o.a. de toepassing van ACT, de opleidingen en de app zelf. Deelname is gratis voor leden van ACT Guide. Op deze manier zorgen wij voor een continue doorontwikkeling van jouw team.

3. PRACTICE WHAT YOU PREACH

Ons belangrijkste doel is in de eerste plaats dat jij als professional besmet raakt met het vrolijke ACT virus. Want ook professionals zijn net mensen, toch? Dus als jij zelf door ACT meer lucht en licht aan je eigen leven kunt toevoegen, dan zijn wij als ACT Guide eigenlijk al super tevreden.

En dit zeggen we niet voor niets. Want zodra je merkt dat je ACT op jezelf kunt toepassen, wordt het vaak ook veel makkelijker om principes zoals Acceptatie en Defusie door te geven aan je cliënten. Al doende leer je dan wat ACT voor jou, en voor je cliënten kan betekenen.

De e-health modules in de ACT Guide App helpen jou en je teamleden hierbij. Met een database aan oefeningen en trainingen, ingebed in een gebruikersvriendelijk omgeving voor zowel cliënt als professional, kan op efficiënte en effectieve wijze ACT worden ingezet.

ACT opleiding
op maat?

ACT Guide biedt inspirerende Incompany opleidingen aan voor zorginstellingen, bedrijven en organisaties. In overleg maken we een op maat gemaakt programma met online leermodules, fysieke bijeenkomsten en ondersteuning op basis van eHealth. Meer weten? Vraag de digitale brochure hier aan!

ACT Guide team ontzorgt

Inhoudelijk staat de Incompany opleiding als een huis, maar ook organisatorisch ontzorgen we je van A tot Z. Vanaf het moment dat je besluit een opleiding voor je team via ACT Guide te organiseren, gaan we je op alle vlakken ondersteunen. 

Het begint vaak met een kick-off bijeenkomst, waarin we precies uitleggen hoe het traject eruit zal komen te zien. Zo communiceren we, naar wens, rechtstreeks met de deelnemers, ontvangen ze tijdig toegang tot de ACT Guide App, en kunnen ze direct terecht bij onze klantenservice en technische helpdesk.

Na afloop krijgen alle deelnemers een certificaat, en volgt een evaluatie. Deze zullen we vervolgens bespreken, zodat we waar nodig kunnen bijsturen. Zo zijn we van begin tot eind betrokken om het traject van jou en jouw team zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Kenmerken

ACT Guide App voor je hele team

Bij onze Incompany opleiding bieden wij een tweedaagse basis- en vervolgopleiding, met behulp van online modules en een platform voor het gehele team. Deelnemers krijgen daarbij gratis een jaar lang toegang tot onze ACT Guide App. Content wordt op maat gemaakt, waardoor specifieke modules voor bijvoorbeeld ACT in revalidatie en ACT voor (leefstijl) coaches geïntegreerd worden binnen de app. Het is hiernaast ook mogelijk de app in je eigen huisstijl vorm te geven.

Als het goed is ben je nu een stuk wijzer geworden omtrent onze Incompany opleiding. Heb je toch nog vragen of ben je enthousiast geworden en wil je graag samen met je team aan de slag? Plan een  (online) afspraak in en vraag eventueel een vrijblijvende offerte aan.
Wie weet zien we elkaar snel!