Skip to content

ACT Guide App

DÉ E-HEALTH OPLOSSING VOOR ACT PROFESSIONALS EN CLIËNTEN

De ACT Guide App is een kennisplatform van Gijs Jansen op basis van Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Iedereen kan de app gratis downloaden. Je krijgt dan toegang tot een aantal oefeningen en daarnaast kun je een ACT professional zoeken bij jou in de buurt.

Ben je zelf professional of wil je jezelf scholen in ACT? In dat geval biedt onze app je een wereld aan mogelijkheden. Bij aanschaf van een Pro licentie krijg je toegang tot onze complete wereld met honderden oefeningen, animaties, games, filmpjes en meer dan 75 uur aan demonstratievideo’s. Daarnaast kun je (live) webinars bijwonen of op een later moment terugkijken.

Werk je met cliënten? Dan is het aanschaffen van een Master licentie een absolute must. Je kunt dan onbeperkt cliënten of groepen cliënten toevoegen. Vervolgens kun je ze al ons state of the art materiaal doorsturen ter ondersteuning van je ACT programma. Daarnaast krijg je ook hier uiteraard toegang tot een enorm educatie-gedeelte en kun je meedoen aan (live) webinars.

Onze app is continu in ontwikkeling, waarbij we telkens nieuwe content en functionaliteiten toevoegen.

Blijf jezelf 
ontwikkelen

BASIC

Maak gratis kennis met ACT

GRATIS

Gratis voor iedereen die een ACT professional zoekt en vrijblijvend kennis wil maken met ACT

ACT oefening(en)
Zoek en vind ACT professionals met het ACT Master keurmerk
Persoonlijke oefenomgeving

PRO

Verrijk je kennis over ACT en laat je inspireren tijdens live webinars

150,-

Per jaar / exclusief BTW
Dit is een e-learning lidmaatschap voor professionals van ons platform.

10+ volledige trainingen en 500+ losse ACT oefeningen
75+ uur aan demonstratievideo’s
Live webinars met o.a. Drs. Gijs Jansen
Gebruiksvriendelijke interface
Te gebruiken op alle devices: smartphone, tablet en computer
Professionele ondersteuning door onze klantenservice
10% korting op ACT specialisaties
5% korting op opleidingen van ACT4Kids
Let op: Je kunt met dit lidmaatschap géén cliënten toevoegen

MASTER

Voor professionals die cliënten begeleiden met ACT, én zelf geïnspireerd willen raken door onze e-learnings en live webinars

350,-

Per jaar / exclusief BTW
Met deze licentie kun je onbeperkt (groepen) cliënten toevoegen en materiaal doorsturen, ter ondersteuning van je werk met ACT.

Alles van de Pro licentie plus de module clientbeheer
Koppel je cliënt en stuur vrij oefeningen en trainingen door aan je cliënt ter ondersteuning van je begeleiding
Maak groepen cliënten aan en stuur content in 1x aan een hele groep
Maak notities per cliënt
Volg de voortgang van je cliënt
Opgeleid tot ACT Master? Upload je bedrijfsgegevens en word gevonden door potentiële cliënten

Business licentie

Wil je de ACT Guide App in je team inzetten? Neem dan contact op via klantenservice@act-guide.com of 040-209 40 81. In een online demonstratie laten we je graag zien wat de app voor je team kan betekenen en maken we graag een prijsvoorstel op maat. Dit is al interessant voor teams vanaf 5 gebruikers. Liever eerst scholing in ACT? Ook dat kan incompany.

Download de app en maak een gratis basic licentie aan

Ben je professional? Registreer je dan vervolgens in de app als professional en krijg 30 dagen gratis en vrijblijvend toegang tot de Master licentie.

De ervaringen 
Van anderen

Ilonka Terlouw ACT Guide
“Ik wil persoonlijk teruggeven hoe ongelofelijk blij ik ben met de app. Ik gebruik hem volop voor al mijn privé cliënten en ook in mijn trainingsgroepen. ACT Guide heeft inmiddels alle werkboeken vervangen. De app is inspirerend, leuk, mooi gemaakt, geeft heldere uitleg en heel makkelijk in gebruik. Echt een super mooie tool. Een prachtige aanvulling op mijn contactmomenten met cliënten.”
Ilonka Terlouw
Coach
Rob van Wees
"Ik heb met veel plezier de Zoom Basisopleiding ACT gevolgd en ben erg tevreden over de mixed-media vorm waarin de opleiding werd gegeven. De combinatie van online content in de vorm van artikelen, filmpjes, tekeningen, (opgenomen) webinars en quizzen, de erg fijne ACT Guide App waarin van alles te vinden is en de Zoom sessies. Alles bij elkaar vormde het een prachtig geheel aan theorie, gesprekken en praktijk-oefeningen dat zorgde voor een complete en rijke leerervaring. De ACT Guide App wordt voortdurend aangevuld met nieuwe functionaliteiten en vers ACT oefeningen, filmpjes en metaforen die je vanuit de app met je cliënten kunt delen. Briljant spul!"
Rob van Wees
Coach
Wilma Prins
"De App in combinatie met de sessies bevalt heel goed. Bij mij en mijn cliënten. Met name de bereidheid en de intentie om te gaan experimenteren en te veranderen neemt sneller toe. Aangezien zorgverzekeraars steeds vaker contracten geven waarin ze eisen dat meer dan 50% van de casuïstiek minder dan intensief moet zijn is dit wel een welkome hefboom in de therapie. Ik merk dat ik er ook steeds speelser mee om ga. Super."
Wilma Prins
GZ Psycholoog