Skip to content

ACT Vervolgopleiding

ACT Vervolgopleiding

-

v.a. € 1.395,-
4 Lesdagen op locatie of via Zoom
4 Online modules
Aantal korte instructievideo's
Les van Drs. Gijs Jansen
Geaccrediteerd**
Certificaat na afronding
Jaar toegang tot de ACT Guide app t.w.v. € 349,-*
Jaar toegang tot regelmatige ACT Guide live webinars met Drs. Gijs Jansen (ongeveer 5x per jaar)
Ontwikkeld door Drs. Gijs Jansen
Verplichte literatuur (apart aan te schaffen): How to Act
* Al in bezit van een licentie van de ACT Guide App? Dan verlengen wij gratis jouw huidige abonnement vanaf de einddatum met 1 jaar.
** Klik hier voor meer informatie over accreditaties

DANSEN MET ACT

De ACT Vervolgopleiding bestaat uit vier dagen en vier grote online modules. In deze opleiding leer je hoe je kunt dansen met ACT. De ACT Vervolgopleiding is online beschikbaar via Zoom en bedraagt € 1.295,- . Je kunt ook fysiek deelnemen aan de ACT Vervolgopleiding. Deelname aan de opleiding op een fysieke locatie bedraagt € 1.695,-. Fysieke opleidingsdagen worden verzorgd op een mooie locatie in Nederland inclusief een goed verzorgde lunch. Bij de fysieke opleiding kun je ook meteen persoonlijk kennismaken met professionals uit het vak!

Gesteund door je kennis uit de basisopleiding, zul je ontdekken hoe je met behulp van ACT kunt inspelen op de voorzetjes die cliënten je geven. Je ontdekt hoe een volbloed ACT-therapeut denkt en redeneert. Je leert om steeds meer intuïtief te reageren, waarna je zelfs in staat zult zijn om je eigen oefeningen en metaforen te bedenken.

Onze ACT Basis- en Vervolgopleiding is geaccrediteerd bij verschillende beroepsverenigingen. Klik hier voor meer informatie.

Doelstelling

In de ACT vervolgopleiding leer je om procesgericht te werken. Dit betekent dat je optimaal leert in te spelen op de praktijk. Je oefent stapsgewijs hoe je je eigen metaforen en oefeningen kunt bedenken en hoe deze het beste aansluiten bij de specifieke hulpvraag van je cliënt. Daarnaast leer je over diagnostiek, het begeleiden van een intake, het werken met ACT in groepen en in specialistische settings (zoals revalidatie, coaching, psychiatrie).

Voor wie is de vervolgopleiding

Binnen ACT maken we geen groot onderscheid tussen verschillende disciplines. Dus of je nu psychiater bent, ergotherapeut, arts, maatschappelijk werker, psycholoog, pedagoog, gerontoloog of verpleger. In de kern zijn we allemaal hulpverleners, die willen dat cliënten vooruit komen in hun leven. Deze ACT Vervolgopleiding is alleen toegankelijk voor deelnemers met een ACT Basisopleiding van ACT Guide of een vergelijkbare ACT Basisopleiding van minimaal vijf dagen.

De toekomst

Je vooropleiding bepaalt hierin hoe je jezelf kunt en mag noemen. Als je psycholoog bent, dan ben je na deze opleiding ACT-psycholoog. Als je coach bent, dan coach je vanaf dan met ACT. Dit soort korte opleidingen zijn geen vervanging voor een academische of erkende HBO-opleiding maar wel een waardevolle toevoeging aan je beroepsvorming.

Goed om te weten

Certificering

Voor zowel de basis- als vervolgopleiding ontvang je een certificaat. Na het volgen van de basisopleiding krijg je toegang tot onze community, waarbij je vragen kunt stellen op ons forum, en jezelf als professional kunt promoten.

Schrijf je in