Skip to content

E-LEARNING

Op ieder moment, online leren

Onze Online ACT Basisopleiding Zelfstudie biedt een volwaardig alternatief voor de reguliere basisopleiding met lesdagen. Je krijgt toegang tot een online leeromgeving.

Met behulp van online modules, webinars, tutorials en praktische tips en trucs, krijg je alles aangereikt om ACT samen met cliënten op een speelse manier toe te passen. 

De Online ACT Basisopleiding Zelfstudie geeft je de flexibiliteit die je nodig hebt, en de zekerheid van een moderne en inhoudelijk ijzersterke basiscursus.

ONTDEK 
E-LEARNING

Video afspelen
Video afspelen
Online ACT -Basisopleiding Zelfstudie
4-daagse zelfstudie
Zelfstandige, interactieve en inspirerende e-learning
Verplichte literatuur *
Certificaat na afronding
Toegang tot een online leeromgeving
Geeft toegang tot ACT Vervolg- en Groepen opleiding van ACT Guide
Ontwikkeld door Drs. Gijs Jansen

*  Verplichte literatuur (apart aan te schaffen) Het ACT Basisboek

Één app voor 
professional &  cliënt

De ACT Guide App geeft jou als therapeut, psycholoog, trainer of coach de mogelijkheid om op een eenvoudige manier verbonden te zijn met al je cliënten. Inhoudelijk is de app opgebouwd uit online trainingen, de speelplaats en de bibliotheek.

Er zijn volledige online ACT trainingen ontwikkeld die je als professional exclusief aan je cliënten kunt aanbieden. Meer weten?

Upgrade ACT Guide app naar 12 maanden en geniet van de volgende voordelen

+  349,- 
 200,-

Doelstelling

Het doel van deze opleiding is dat je, gesteund door het boek ‘ACT in groepen’ en een berg aan gratis materiaal voor je cliënten, zelfstandig leert om een groepstraining te gaan geven. Het zal je hierin aan niets ontbreken, en je wordt stap voor stap, van A tot Z begeleid in dit proces.

Voor wie is Online ACT Basisopleiding Zelfstudie?

Binnen ACT maken we geen onderscheid tussen verschillende disciplines. Of je nu psychiater, ergotherapeut, arts, maatschappelijk werker, psycholoog, pedagoog, gerontoloog of verpleger bent. In de kern zijn we allemaal hulpverleners, die willen dat cliënten vooruit komen in hun leven. Daarnaast kijken we vooral ook naar wat iemand zijn leven waardevol maakt, en hoe we die waarden verder kunnen versterken.

De toekomst

Je vooropleiding bepaalt hierin hoe je jezelf kunt en mag noemen. Als je psycholoog bent, dan ben je na deze opleiding ACT-psycholoog. Als je coach bent, dan coach je vanaf dan met ACT. Dit soort korte opleidingen zijn geen vervanging voor een academische of erkende HBO-opleiding maar wel een waardevolle toevoeging aan je beroepsvorming.

Goed om te weten

Schrijf je in