Skip to content

Gijs 
on tour

18 oktober 2024 - Utrecht

De menselijke professional

Exclusieve workshop voor de ACT professional

Door Gijs Jansen

Goede psychologische zorg begint met zelfzorg. Acceptance and Commitment Therapy (ACT) biedt mensen een uniek arsenaal aan psychologische vaardigheden, die je als professional in de eerste plaats dus op jezelf kunt toepassen. Laat je meevoeren in deze middag over liefde, mededogen, compassie, hoop, doelen en dromen, en je zult voor eens en voor altijd verslingerd raken aan dit gedachtegoed. Het is een workshop voor jou persoonlijk, waarin je opgelucht zult ademhalen omdat alles wat je denkt, voelt en ervaart er gewoon even mag zijn. Besluit je om ook de opleiding te doen? Dan is je deelname gratis!
Wat kun je verwachten?

BEKIJK DE TEASER

Video afspelen

Bij inschrijving voor de opleiding krijg je kosteloos toegang tot deze workshop t.w.v. €99,-. Vermeld dit bij je aanmelding.

Investering: €99.-

 

Gijs Jansen (45) is dé autoriteit op het gebied van ACT en schreef in totaal 15 verschillende zelfhulpboeken, leerboeken voor professionals, en de roman ‘Kijken naar het feest’. Hij is mede-eigenaar van het bedrijf ‘PsychFlex’, waarbinnen hij samen met Steven C. Hayes online content ontwikkelt op basis van ACT en Process Based Therapy (PBT). Daarnaast heeft hij in Nederland samen met Barry Kicken en Rob Hulsen een vergelijkbaar bedrijf met trainingen en opleidingen (ACT Guide). 

LET OP! 

Gratis deelname bij inschrijving van een opleiding

Als je besluit om één van onze opleidingen te gaan volgen, dan mag je gratis meedoen aan deze middag. Geef hiervoor bij het inschrijven van je opleiding naar keuze aan dat je mee wilt doen en je krijgt automatisch een uitnodiging.

Praktische informatie

Voor wie is deze workshop geschikt?

Iedereen die geïnteresseerd is in ACT en verlangt naar een psychologie zonder labels en stoornissen, zoals professionals binnen de GGZ, SGGZ, POH’ers, artsen, ACT professionals, Coaches, maatschappelijk werkers e.d.

Bij inschrijving voor de opleiding krijg je kosteloos toegang tot deze workshop t.w.v. €99,-. Vermeld dit bij je aanmelding.

Investering: €99.-