Skip to content

ACT in de praktijk

ACT Trainingen

Nadine Jongen-Kessen, GZ-psycholoog en praktijkhouder bij Psychologenpraktijk Kessen, heeft zowel de ACT Basisopleiding als de ACT Vervolgopleiding succesvol afgerond. “De expertise van Gijs en zijn openheid over zichzelf, de inspirerende vorm van opleiding geven, de kwaliteit en de praktische toepasbaarheid is iets wat me gedurende de opleidingen ontzettend is bijgebleven”, aldus Nadine.

Op de vraag welke opgedane kennis Nadine direct kon toepassen in de praktijk, had ze een duidelijk antwoord. “Wat ik met name heb opgestoken uit de opleidingen is het leren accepteren en toelaten van angst en de negatieve emoties die daarbij komen kijken. Hierdoor ben je verplicht om uit je comfortzone te stappen, iets wat ik direct na de opleiding heb toegepast op mijn eigen leven.” Het resultaat? Dat Nadine vandaag de dag veel luchtiger in het leven staat dan voorheen.

Nadine werkt nu ruim 1 jaar actief met de ACT Guide App. Hierbij is er voor haar één functie die er echt uit springt. “Wat voor mij echt een meerwaarde is, is het gemakkelijk kunnen doorsturen van oefeningen naar cliënten, bijvoorbeeld bij de mindfulness trainingen. Door de duidelijke oefeningen en de toegankelijkheid van de app is het zeer gebruiksvriendelijk voor zowel cliënten als voor de experts zelf.” Dit maakt zowel de ACT Guide App als de ACT methodiek voor Nadine zeer praktisch, toegankelijk én prettig. Wil jij nou ook aan de slag gaan met ACT? Neem een kijkje op onze website en wie weet zien wij elkaar snel tijdens één van de ACT opleidingen.