Skip to content

MindGrapher!

MindGrapher!

Met MindGrapher kun je de biopsychosociale processen van je cliënten volgen en deze in verband brengen met de doelen en uitkomsten waarin jij en je cliënten geïnteresseerd zijn. Door gebruik te maken van geavanceerde statistische methoden en machine learning-algoritmen modelleert dit programma het individuele levenstraject van je cliënten en begeleid je gericht richting interventies die de meeste kans van slagen hebben.

Geen giswerk. Geen vage generalisaties. En geen ineffectieve oplossingen meer. MindGrapher onthult de belangrijke processen voor elke persoon in kwestie en laat zien hoe je je cliënten kunt helpen betekenisvolle veranderingen door te voeren – snel en effectief.

Steven C. Hayes, de grondlegger van ACT heeft samen met zijn team deze moderne applicatie ontwikkeld binnen het Institute for Better Health – een bijna 50 jaar oude liefdadigheidsorganisatie die zich inzet om professionals te voorzien van de hulpmiddelen en kennis voor een betere geestelijke en gedragsmatige gezondheid.

MindGrapher is vanaf maart 2024 beschikbaar in de ACT Guide app.