Skip to content

2daagse 
workshop

21 & 22 Maart 2024

Er is hoop en leven na de DSM

State of the art technieken voor professionals

Door Steven C. Hayes en Gijs Jansen

Ga met ons mee op een interactieve, ervaringsgerichte en experimentele tweedaagse reis. Leer hoe je verbinding maakt met cliënten met behulp van de modernste technologie die past bij jouw persoonlijke overtuigingen en waarden én voldoet aan de persoonlijke behoeften van je cliënten. Wil je meer weten over de toekomst van Acceptance and Commitment Therapy (ACT)? Dan is deze workshop iets voor jou!

Leerdoelen
Laat je inspireren door de kracht van ons nieuwe diagnostisch hulpmiddel: MindGrapher ! Verbind je eigen waarden en overtuigingen als professional met het PBT-model. Leer hoe je het probleem echt kunt definiëren en verbindt dit probleem vervolgens met de onderliggende processen. Maak gebruik van de modernste technologie en versterk de persoonlijke, therapeutische relatie die je met je cliënt hebt. En tot slot: leer zelf oefeningen te maken en in te zetten die precies aansluiten bij de persoonlijke behoeften van die specifieke cliënt op dat specifieke moment.

BEKIJK DE TEASER

Video afspelen

Bonus!

Gratis 12 maanden toegang tot de Act Guide app

Het hele ACT Traject van A tot Z in een app!

Als je je inschrijft ontvang je naast deelname aan de workshop gratis 12 maanden toegang tot de ACT Guide app (twv € 349,-). Ook als je al een licentie op de app hebt. 

Heb je al een lopende licentie? Dan wordt deze gratis met 12 maanden verlengd.

De ACT Guide app is een kennisplatform op basis van ACT. Als ACT professional krijg je toegang tot 10+ ACT trainingen, 500+ ACT oefeningen, 75+ uur aan demonstratievideo’s, je koppelt je cliënten gratis en stuurt hen oefeningen door. Je krijgt gratis toegang tot live Webinars én je kunt je diensten aanbieden op het platform actprofessional.nl

Praktische informatie

Voor wie is deze workshop geschikt?

Iedereen die geïnteresseerd is in ACT en verlangt naar een psychologie zonder labels en stoornissen, zoals professionals binnen de GGZ, SGGZ, POH’ers, artsen, ACT professionals, Coaches, maatschappelijk werkers e.d.

Investering: € 400,-

Inhoud van de 2 workshop dagen

Dag 1

 • De brug bouwen tussen ACT en PBT: de zeshoek geïntegreerd met functionele analyse
 • Inzicht in de EEMM als een 3D-procesgebaseerd model van coping en context
 • Verkennen van de ondersteunende technologie voor veranderingsprocessen
 • Een cliënt analyseren: oefenen in kleine groepen
 • Flexibel gebruik van het model: wat als er tijdens de therapie iets verandert?

Dag 2

 • Leer de app als speeltuin te gebruiken
 • Kom met eigen ideeën voor inhoud
 • Uitleg Mindgrapher
 • Leer hoe je netwerken kunt creëren
 • Creëer een netwerk in kleine groepen
 • Koppel de data aan gepersonaliseerde interventies
 • Vergroot je bereik naar je cliënten
StevenCHayes_ApprovedMedia_3 2


Steven
C. Hayes

Steve is psycholoog, onderzoeker, grondlegger van Acceptance and Commitment Therapy, Relational Frame Theory en mede-ontwikkelaar van Process-Based Therapy. Hij heeft de afgelopen veertig jaar bestudeerd hoe het menselijk lijden kan worden verlicht en hoe mensen in de richting van een op waarden gebaseerd leven kunnen leiden.


gijsfinn_720


Gijs
Jansen

Gijs werkt al 20 jaar met ACT en heeft verschillende publicaties op zijn naam staan. Hij ontwikkelt en verzorgt al meer dan 10 jaar ACT basis- en vervolgopleidingen, is e-coach bij Psychology Magazine en auteur van maar liefst 10 boeken waaronder de bestsellers: "Denk wat je wilt, doe wat je droomt", "Leef!", "Laat los", "Uit liefde voor jezelf" en diverse handboeken voor professionals: "Time2ACT", "How2ACT" en "ACT in groepen". Zijn meest recente boek voor professionals is "Het ACT Basisboek".

Praktische informatie

MindGrapher!

MindGrapher! Met MindGrapher kun je de biopsychosociale processen van je cliënten volgen en deze in verband brengen met de doelen en uitkomsten waarin jij en
→ Lees meer

Zet het in je agenda!
21 & 22 Maart 2024