Skip to content

ACT Opleidingen

Geaccrediteerde ACT-opleidingen

Onze opleidingen bestaan uit praktijkdagen, ondersteund met online leermodules en literatuur. Je krijgt de lesstof op veel verschillende en inspirerende manieren aangeboden waardoor het echt beklijft. We hebben opleidingen op elk niveau en, dankzij onze unieke aanpak, in elke prijscategorie. Ook hebben we een volledige online variant ontwikkeld.

Wat je ook kiest, al onze opleidingen zijn uitgebreid en van topkwaliteit zodat wij zeker weten dat je na het doorlopen van een ACT Guide opleiding het waardevolle werk in de praktijk kunt brengen met je cliënten.

E-learning en literatuur door Drs. Gijs Jansen

In al onze opleidingen leer je de theorie door middel van online leermodules in onze eigen ACT Guide app. Drs. Gijs Jansen neemt je, op zijn inspirerende manier van kennis overdragen, mee door de theorie behorend bij het niveau van de opleiding die je volgt. Met animaties, stukjes tekst, quizzen en webinars leer je bovendien op een hele leuke en afwisselende manier. Tel daarbij nog de literatuur uit de boeken bij op en je weet zeker dat je kennis over ACT meer dan goed is.

Praktijk 
Dagen

De praktijkdagen zijn een feestje! Aan de hand van een ervaren ACT opleider leer je op een inspirerende manier ACT in de praktijk te brengen. Door middel van demonstraties, inbrengen van casussen en zelf oefenen leer je samen met je groepsgenoten hoe je ACT op je eigen manier kunt overbrengen aan je cliënten.

Heb je hier geen behoefte aan? Ook geen probleem. Kies dan voor de online ACT Zelfstudie variant.

Ontwikkel jezelf met onze ACT opleidingen

Ontwikkel jezelf 
MET ONZE ACT OPLEIDINGEN

Responsive Div Layout

ACT BASIS

4 of 8 dagen

v.a. € 695.

Leer het ACT protocol, ervaar ACT zelf en pas het direct toe in de praktijk.

Ontwikkeld door Drs. Gijs Jansen.

ACT VERVOLG

8 dagen

v.a. € 1395.

Leer procesgericht te werken, speel in op de praktijk, maak je eigen oefeningen en leer meer over de diagnostiek.

Ontwikkeld door Drs. Gijs Jansen.

ACT IN GROEPEN

4 dagen

v.a. € 745.

Leer en ervaar hoe je ACT toepast in een groep.

Ontwikkeld door Drs. Gijs Jansen.

Act Guide App

Bij al onze opleidingen ontvang je gratis 3 maanden lang toegang tot de volledige ACT guide app. Uiteraard vind je in de app de e-learning van je opleiding terug, maar er is veel meer. Gedurende de opleiding motiveren we je om ACT direct in de praktijk te brengen. Want uiteindelijk is het ook gewoon een kwestie van doen. De app ondersteunt je daarbij. Zo kun je een heel ACT Traject van A tot Z vormgeven, de ACT intake doen, cliënten koppelen, kant- en-klare programma’s doorsturen of je eigen programma op maat samenstellen. En weet je het even niet? In onze videotheek vind je meer dan 100 uur aan demonstratievideo’s terug over zo ongeveer elk onderwerp

De specialisaties van ACT Guide

Binnen ACT maken we geen groot onderscheid tussen verschillende disciplines. Dus of je nu psychiater bent, POH’er, ergotherapeut, maatschappelijk werker, psycholoog, pedagoog, diëtist of verpleger. In de kern zijn we allemaal hulpverleners die willen dat cliënten vooruitkomen in hun leven. Naast de ACT Guide opleidingen biedt ACT Guide ook gespecialiseerde opleidingen aan zoals ACT en Leefstijl, ACT en Chronische klachten, ACT en Coaching en IBCT Relatietherapie. Zo kun jij je als professional je nóg verder verdiepen in diverse thema’s. Wil je meer weten over onze ACT Specialisaties?   Tijdens de ACT basisopleiding leer je alle basisvaardigheden te trainen die je als beginnend ACT-therapeut, coach of trainer nodig hebt.